ONSDAG 16 SEPTEMBER 2020・Ciara vaknar illamående på sin bröllopsdag och tror att Claire har förgiftat henne. Jordan hemsöker Ben i hans mardrömmar. Jake får veta att hans mamma har avlidit.

Ingen god morgon

I dag är det inte vilken dag som helst, för det är Ben och Ciaras bröllopsdag! Problemen börjar hopa sig redan på morgonkvisten när Ciara vaknar illamående och måste springa till badrummet för att kräkas! Det är för sent för att vara matförgiftning och Ciara är säker på att hon inte är gravid, så det måste betyda att Claire drogade hennes drink i går kväll! Ciara har visserligen inga bevis och Claire blånekar bestämt, men nu vågar hon inte ta fler risker med sin bröllopsdag och väljer därför att avskeda Claire från sitt uppdrag som hederstärna. ”Jag vill inte ha dig på mitt bröllop och jag vill aldrig se dig igen” fräser Ciara hysteriskt. Även Bens dag börjar dåligt – med att hans döda syster Jordan spökar för honom i en mardröm och försöker väcka hans inre Slipsmördare till liv. Det efterlängtade bröllopet är minst sagt hotat från alla håll. Till slut tvingas Ciara konstatera: ”Jag tror inte att vi kan gifta oss i dag.”

Inga sörjande

På andra sidan stan får Jake morgonbesök av Gabi som kommer med tråkiga nyheter – hans nyfunna mamma Vivian är död. Tydligen fick hon en hjärtinfarkt i häktet och kunde inte räddas. Hennes trogne tjänare Ivan ska anordna en liten minnesgudstjänst i dag för de närmaste sörjande, vilket inte visar sig vara många. Ingen faktiskt. Kate är på plats med en champagneflaska för att fira sin ärkefiendes död, medan Jake undrar om han verkligen borde sörja sin mors död eller vara tacksam för att han slapp lära känna henne. Senare visar det sig dock att Vivian har fejkat fejkat sin egna död för att slippa hamna i fängelse. Vad planerar den galna madame att göra härnäst?

Nästa avsnitt
✓ Hope och Allie hjälper Ciara att göra sig i ordning till bröllopet.
✓ Ben får ett oväntat telefonsamtal.
✓ Claire lovar sina föräldrar att hon är oskyldig.
✓ Xander lägger korten på bordet med Sarah.

Lämna en kommentar