Hem Forum På TV Days-skådisar i andra serier och i filmer?

Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  Gisela 3 år, 6 månader sedan.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #193565

  Faith_Hope_Love
  Deltagare

  Jag såg precis Thaoo Penghlis (som spelade Stefanos son Tony förut) i The Book of Esther, och det fick mig att tänka lite på vilka av skådisarna i Days som vi har sett i andra serier eller i filmer.

  Så berätta; har ni några exempel? Några tips? 🙂

  #193595

  Gisela
  Deltagare

  Jensen Ackles (som spelade Eric innan Greg Vaughn tog over) var med i Dark Angel med Jessica Alba och Michael Weatherly. Han ar idag med i Supernatural saklart.

  Casey (Chad) spelade Tommy i EyeCandy. Han var aven med i ett avsnitt av Selena Gomez TV-serie Wizards of Waverly Place, 90210 och Glee.

  Eric Martsolf (Brady) har varit med i random avsnitt av allt mojligt, inklusive Passions, NCIS, Smallville och Rizzoli & Isles.

  James Scott (EJ) har varit med i tva musikvideor (tre om man raknar den spanska versionen av den ena videon), EastEnders, The Stafford Project, All My Children, Tonight Show med Jay Leno och nu senast Last Week Tonight med John Oliver. Han var ocksa med i ett avsnitt av Matchmaker Millionaire som coach dar han hjalpte en av killarna att kla sig battre.

  Ashley Benson (Abby, innan Kate Mansi tog over) har varit med i West Wing och Pretty Little Liars.

  Blake Berries (Nick) – Pretty Little Liars.

  Greg Vaughn – spelade Alison Sweeney’s karaktars man i Hallmarks Second Chances. Han har aven varit med i The Young and the Restless, General Hospital, Sabrina the Teenage Witch, Will & Grace, Charmed, 90210 (Beverly Hills), Casualty, Baywatch, Pacific Blue oh Buffy The Vampire Slayer.

  Alison Sweeney – spelade Jenny i filmen Second Chances. Hon var aven med i ett avsnitt av Las Vegas, var host for Biggest Loser fram till i ar (nu ar Bob Harper host istallet), hon var med pa Jay Leno tillsammans med James, John Oliver tillsammans med James och hon var ocksa med i ett avsnitt av Friends. Hon var med i filmen A Murder She Baked: A Chocolate Chip Cookie Mystery (uppfoljaren ar filmad och klar och har premiar snart) och Love On The Air som hade premiar i september i ar.

  Aaron & Griffin Kunitz (Johnny DiMera) – Dog With A Blog (Aaron & Griffin), Cougar Town (Griffin) och reklam for BMW.

  Chandler Massey (Will) – Army Wives, One Tree Hill och Bad Judge.

  Campbell Rose (Allie) – ett avsnitt av Cold Case.

  Mariam Tovey (Sydney DiMera) var med i filmen The Nightmare Nanny.

  Shawn Christian var med i klassiska saporna As The World Turns och One Life To Live. Han har aven varit med i Charmed, Friends, Las Vegas, Step by Step, 910210, CSI, Crossing Jordan, CSI: NY, Spin City, Summerland, Boston Legal, Will & Grace, CSI: Miami och Melissa & Joey.

  Nadia Bjorlin – The Stafford Project, 2 Broke Girls, CSI, NCIS, och Two and a Half Men.

   

   

  #193597

  Faith_Hope_Love
  Deltagare

  Vilken rejäl lista! Tack! 🙂

  Kommer ihåg att jag såg ett avsnitt av The Biggest Loser för flera år sen bara för att Alison Sweeney var med, och sen fastnade jag för det. Trist att hon inte är host längre. 🙁

  #193649

  Amelia
  Deltagare

  Har inte sett Nick i Pretty little lairs ännu. Jag får väl kolla upp det. Jag har sett alla avsnitt. Jag tycker han har ett sött och gulligt utseende. ( synd att hans karaktär typ spårar ur i days, Han var ju så underbar och nördig innan)

  #194530

  Faith_Hope_Love
  Deltagare

  Jag såg precis Louise Sorel (som spelade Vivian Alamain i Days) i ett gammalt avsnitt av Star Trek från 1969. Jag kände inte igen henne först, men trodde ändå att jag måste ha sett henne någonstans innan. Hennes röst lät bekant och hon såg lite bekant ut med. Så jag kollade upp det sen och så var det ju “vår Vivian”… =)

  #194714

  Gisela
  Deltagare

  James Scott (EJ) ar med i nya serien Wrecked ocksa, som ar som en parodi pa Lost och har premiar i sommar pa TBS.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.