Hem Forum Days Spoilers Nadia Bjorlin/Chloe

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Gisela 3 år, 4 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #121021

  Gisela
  Deltagare

  Nadia Bjorlin aterkommer som Chloe i Days i en kort storyline sent 2015 (USA).

  Nadia avslutade sin roll som Chloe forst i september 2011, men kom sedan tillbaka 2013 (filmat fran september 2012, borjade visas i januari 2013 i USA). Nu kommer hon alltsa tillbaka ett tag igen.

  #121022

  Lili
  Deltagare

  Vad händer med Chloe nu när hon har träffat Quinn? Vem är han? Vem är det som vill Chloe så illa att hon skall börja knarka? Kate??

  #121023

  Gisela
  Deltagare

  Lili;558787 wrote: Vad händer med Chloe nu när hon har träffat Quinn? Vem är han? Vem är det som vill Chloe så illa att hon skall börja knarka? Kate??

  Nu vet jag inte vad som visats i Sverige an sa lange men det visar sig att Kate betalar Quinn for att stalla till med problem for Chloe. Quinn erbjuder Chloe chansen att jobba som escort, eller prostituerad helt enkelt. Hon behover pengarna for att bevisa att hon kan ha en riktig inkomst sa att hon far vardnaden av Parker… Nar hon inte vill jobba for Quinn (som prostituerad) sa hotar han med att bevisa att hon ar en dalig mamma/manniska. Han utpressar henne och hon sager ja… hon vill inte a sex med sin forsta kund sa hon drogar ner honom och gar och traffar Parker istallet. Justin sager da att hon far traffa Parker mer om hon bara har en inkomstkalla. Da gar hon tillbaka till Quinn och inser att hon nog maste jobba for honom.

  Hon blir nedslagen nar hon jobbar en kvall och hamnar pa sjukhus. Brady hjalper henne sen…

  Hon lamnar tillslut Salem for att jobba i Chicago.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.