MÅNDAG 25 OKTOBER 2021 • Marlena måste tysta Doug innan han avslöjar hennes demoniska hemlighet. Ben har en skrämmande framtidsvision.

Doug måste tystas

Vi laddar upp för en ny vecka med tokigheter från Salem, där självaste djävulen har gjort comeback och tagit över Marlenas kropp ännu en gång. Bara gamle Doug vet sanningen och han är så omtöcknad och vimsig att han inte klarar av att kommunicera sina varningar till de anhöriga. Marlena kommer till sjukhuset för att ”hjälpa” honom, men planerar i själva verket att tysta honom för gott innan han avslöjar hennes demoniska hemlighet. Hon är precis på väg att kväva honom med en kudde, när Eli dyker upp i grevens tid och avbryter henne. Medan John och Julie går till sjukhuskapellet och ber till Gud för att Doug ska krya på sig, smyger Demon-Marlena omkring och väntar på ett tillfälle att slå till! Samtidigt går Johnny vidare med sina filmplaner och har nu bestämt att handlingen ska vara helt fokuserad på hans mormors djävulsbesatthet. Enligt manuset var Tony med på 90-talet när allt hände, så han ber sin farbror att ställa upp som konsult, men tyvärr måste Tony göra honom besviken. Det var hans plastikopererade kusin André som höll till i Salem vid den tidpunkten och själv var han strandsatt på en öde ö. Låter som att Johnny har material till en uppföljare om han vill!

Bens obehagliga framtidsvision

I New Orleans erkänner Ben sin oro för att skaffa barn med Ciara, eftersom barnet skulle kunna ärva hans seriemördargener. Ciara är säker på att det är omöjligt och att han skulle bli världens bästa pappa. Senare när paret har somnat drömmer Ben att året är 2031 och att deras nu 10 år gamla son har strypt sin barnvakt med en slips! Du ser den obehagliga scenen i dagens avsnitt som ligger på Playdays och väntar!

Nästa avsnitt
✓ Philip och Gabi konspirerar mot varandra.
✓ Gwen ber Justin om hjälp att rädda Xander.
✓ EJ flirtar med Nicole.

En kommentar

  1. Nu blev det ändå lite overkligt med jävulen, Men trevligt att Ben & Ciara är tillbaka Dom fögyller serien.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *