Maggie får namnet på kvinnan som födde hennes barn. Daniel offrar sin dejt med Jennifer för att göra henne en tjänst. Madison förenar nytta med nöje på kontoret.

Maggie berättar för Melanie att hon inte kan sluta tänka på sitt okända barn. Samtidigt gör Bo och Hope inbrott i kliniken där Maggies ägg användes. De är nära att bli ertappade av en vakt, men kommer därifrån med informationen de var ute efter – namnet på kvinnan som blev befruktad med Maggies ägg.

Melanie berättar att det är slut mellan henne och Dario. Nu undrar hon om hon någonsin kommer att hitta någon att älska. Maggie tror inte att det blir några problem – livet har en förmåga att överraska en, om man bara är mottaglig för det.

Bo och Hope går raka vägen till Kiriakis herrgård och lämnat ett papper till Maggie med namnet på surrogatmamman. Hon heter Lillian Parker. Maggie känner inte igen namnet. Bo och Hope lovar att utreda saken vidare i morgon. Men senare råkar Melanie hitta det nedskrivna namnet och reagerar med förvåning. Vad gör Maggie med namnet på hennes farmor?

Det är Daniels tur att gå på dejt med Jennifer i kväll och han har en överraskning åt henne. Han har ordnat så att hon får träffa en man som jobbar professionellt inom politiken. Han kan hjälpa henne att ta reda på om jobbet åt Abe passar henne så att hon kan fatta ett beslut. Jennifer är tacksam, men inser att Daniel offrar sin dejt för att hjälpa henne. Efter mötet med mannen berättar Jennifer glatt om allt hon fick veta. Hon är fascinerad av arbetet och tror att hon skulle klara det. Hon ska ringa till Abe och tacka ja till jobberbjudandet. Hon tackar Daniel med en kyss.

Sami och Madison ska testa Mad Worlds nya kosmetikaprodukter för män på en modell. Tyvärr sjukskriver sig modellen, så Brady blir tvungen att ställa upp som försökskanin. Madison masserar honom med diverse krämer och ansiktsmasker och det hettar till ordentligt mellan dem. De sexuella vibbarna blir så påtagliga på kontoret, att en generad Sami försöker smita därifrån.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.