Chloe tar farväl av Salem. Jack gör en dramatisk entré. Bo och Hope upptäcker en mystisk hemlighet i familjen.

Torgfesten fortsätter med känslosamma hyllningar till Salems legendariska par, Tom och Alice Horton. Doug och Julie är säkra på att Tom och Alice hade älskat det nya torget, som ska utgöra Salems hjärta och själ.

John och Marlena återförenas med släkt och vänner, men mötet mellan John och Brady blir något känslokallt och olustigt. Både John och Marlena är överens om att Salem är deras hem och det känns härligt att vara tillbaka, men de antyder också att det finns en dold och mindre trevlig orsak till deras återkomst.

EJ och Kate diskuterar skillnaderna mellan familjen Hortons familjeband och familjen DiMeras. Nicole klargör för EJ att hon tänker ta en paus från killar som är dåliga för henne, och antyder att han är en av dem. Nicole uttrycker längtan efter ett sådant äktenskap som Tom och Alice Horton hade.

Carrie och Austin roar sig på festen och trivs med att vara hemma. Även om de älskar sina nya karriärer (Carrie är försvarsadvokat och Austin är revisor) så önskar de att de inte hade behövt återvända till dem så snabbt.

Sonny försöker muntra upp deppiga Melanie med en dans. Han är säker på att hon inte kommer att vara utan pojkvän så länge till. Gabi och Will visar tecken på att allt inte står rätt till i deras förhållande.

Chloe kommer tillbaka efter sin audition med glada nyheter – hon har fått jobbet som nattklubbssångerska. Det innebär dessvärre att hon måste lämna Salem och flytta till Chicago. Hon tar farväl av Brady, Nicole och Daniel. När Chloe beklagar att hon måste flytta till en ny stad helt själv, erbjuder sig Kinsey att följa med henne.

Abigail och Jennifer kan inte låta bli att tänka på Jack under den här stora familjedagen. Adrienne kan inte begripa hur hennes bror kunde överge sin familj på det sättet som han gjorde. Samtidigt fortsätter Jack att smyga omkring i bakgrunden och lyssna på deras konversationer. Daniel uppvaktar Jennifer väldigt ihärdigt med romantiska gester och föreslår att de flyttar ihop. Precis när Jennifer ska svara honom, blir de avbrutna av att Jack ramlar ner för en trappa och rakt ner i en gigantisk tårta – och möter Jennifers chockade blick!

Bo och Hope smiter iväg från festen för att åka till Hortons hus och hämta munkarna som de har glömt. Där råkar de upptäcka en bunt med kuvert som ligger på golvet. Mystiken tätnar när de visar sig innehålla kontoutdrag från en utländsk bank, där det framgår att insättningar och uttag görs regelbundet varje månad. Även om Alice Hortons namn inte står på kontoutdragen, så drar de slutsatsen att kontot måste tillhöra henne. De anar att hon blev utpressad av någon. Frågan är av vem och varför?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *