Rafe och Sami börjar om på nytt, med en lögn! Nicole är bedrövad efter sin förlust och gör något desperat. Daniel och Jennifer vet inte hur de ska förhålla sig till varandra.

Nicole hinner knappt smälta förlusten av hennes ofödda barn, innan hon får ännu en tråkig nyhet. Hon verkar ha förlorat Daniel också, till Jennifer. Hennes desperation förvandlas till förnekelse, när hon går bärsärkagång i sitt rum på sjukhuset och stjäl den enda journalen som dokumenterar hennes läkarbesök. Senare vandrar hon omkring på Salems gator och verkar vara helt förlamad av sorg. När hon får syn på Rafe på torget, inser hon att hon inte kan undanhålla det här för sin vän och gör sig redo att berätta den tragiska nyheten.

Daniel och Jennifers försoning får ett abrupt slut när Jennifer börjar prata om Nicole igen. Daniel slår dövörat till och väljer att ignorera hennes varningar. Senare går Daniel hem till Victor och ber om goda råd, medan Jennifer bestämmer sig för att säga upp sig från sitt nya jobb. Men när Daniel får reda på det, konfronterar han Jennifer och säger att hon inte behöver göra det för att undvika honom – han ska begära uppsägning istället.

Rafe hamnar i en svår situation när Sami ber att få bli delaktig i hans och Nicoles hemlighet om faderskapet. Hon vill hjälpa dem att slippa undan från EJ. Rafe svarar med sin tystnad, och frågar sedan om Sami verkligen kan acceptera att han ska få barn med Nicole. Sami lovar att stötta honom, oavsett vad som är sant. De kommer överens om att det här är en nystart för deras förhållande, som ska bygga på ärlighet.

Stefano ringer till EJ från Europa och erbjuder sin hjälp, men han är inte intresserad. Senare ringer Stefano ett samtal till en okänd person, som kan hjälpa honom att återfå sin sons förtroende.

Lämna en kommentar