TORSDAG 28 MARS 2019・JJ vill gifta sig med Haley så att hon kan få uppehållstillstånd. Rafe och Hope hittar tillbaka till varandra igen. Sarah erkänner för Maggie att hon kysste Eric och har känslor för honom.

Nöden har ingen lag

Domarens beslut att Haley ska utvisas till Kina senast inom 30 dagar leder till drastiska beslut i dagens avsnitt. JJ föreslår en lösning på problemet. “Gift dig med mig.” Haley blir överrumplad av hans oväntade förslag och vet inte vad hon ska svara. Det känns inte rätt, men samtidigt kan det vara den enda möjligheten för henne att få stanna i landet. JJ tillägger att det inte bara vore ett bluffäktenskap. “Vid det här laget så måste du veta vad jag känner för dig.” Haley ska tänka på saken och återkomma med ett besked.

Tripp ger sig in i leken

Samtidigt fortsätter Claire att låtsas vara en förstående flickvän till Tripp, som inte kan sluta oroa sig för Haley. Hon erbjuder sig till och med att starta en kampanj i sociala medier för att Haley ska få stanna. Senare när Tripp får veta att JJ har friat till Haley, kontrar han med att göra detsamma! JJ blir grymt besviken när Haley senare avslöjar sitt beslut. Hon inser att hon måste gifta sig med en amerikan för att få stanna i landet – men hon väljer Tripp. Hur Claire reagerar på den här nyheten blir spännande att se i nästa avsnitt!

Tre är en för mycket

Sarah och Erics olyckliga kärlek har hamnat i ett dödläge sedan Eric kände sig tvungen att hålla sitt löfte till Gud och ta avstånd från Sarah, som tack för att hans mamma fick överleva. Sarah förklarar den dystra situationen för sin mamma och inser att hon måste förlika sig med tanken på att gifta sig med Rex. Maggie varnar sin dotter för att fatta ett sånt beslut på dåliga grunder. Senare bjuder Rex sin fästmö på middag och de har en trevlig kväll tillsammans. Eric försöker hålla sig borta, men när Sarah trillar omkull och stukar foten, blir han tvungen att hjälpa till och stämningen blir obekväm. Kanske gänget bara borde acceptera att de är tre i det här förhållandet? □

Lämna en kommentar