TISDAG 19 MAJ 2020 · Ben blir äntligen frigiven från fängelset, medan Maggie förbereder sig på att låsas in. Nicoles försök att avslöja babyföräxlingen går inte som planerat.

Hallå, frihet

Efter att ha blivit oskyldigt dömd för mord och tillbringat över ett år i fängelse är det äntligen dags för Ben Weston att få en positiv nyhet – han är frigiven! Ciara kan knappt tro att det är sant. Efter en lång och envis kamp är hennes pojkvän äntligen en fri man. ”Fri att göra vad jag vill när jag vill”, konstaterar Ben glatt och njuter av att bara kunna gå över torget och andas frisk luft. Så frågan är vad han helst av allt vill göra? Paret bestämmer sig för att fira sin seger med att checka in på hotell och bara njuta av varandras sällskap.

Adjö, frihet

Samtidigt på andra sidan stan förbereder sig Maggie på att börja avtjäna sitt fängelsestraff för att ha kört bil onykter och orsakat Adrienen Kiriakis död. Trots att Victors advokater hade kunnat rädda henne ur den här knipan, är hon fast besluten att ta sitt ansvar. ”Det är enda sättet för mig att gå vidare”, förklarar hon gråtande, när hon tar farväl av släkt och vänner.

Oväntat resultat

Nicole väntar otåligt i sjukhusets reception på att få provsvaren som ska bevisa att Eric och Sarahs dotter egentligen är Kristen och Bradys, tack vare Xanders lömska babyförväxling. När Eric får veta att Nicole väntar på provsvar, tror han först att hon är gravid. Nicole rättar honom och säger att hon bara har gjort en hälsokontroll. Senare får hon provsvaren, men blir chockad när resultatet inte alls bekräftar hennes teori, utan visar att Eric och Sarah visst är barnets föräldrar. Hur kan det vara möjligt? Det får vi tittare veta i slutet av avsnittet – som du kan logga in på Playdays och se nu!

Nästa avsnitt
✓ Nicole anförtror sina misstankar för Abe.
✓ Hattie pressar Roman om hans känslor för henne.
✓ Eric är bekymrad över Xanders roll i Mickeys liv.
✓ Ben och Ciara njuter av en romantisk dag.

En kommentar

  1. Äntligen är Ben & Ciara tillsammans igen,Hon har verkligen kämpat för att få Ben Frikänd.. Känns bra att Maggie tar sitt straff,Samt att man slipper Gina.

Lämna en kommentar