TISDAG 18 DECEMBER, 2018 ・ Julie blir hämtad med ambulans efter hennes fall i trappan och många frågor uppstår – hur är Gabi inblandad egentligen? Will blir besviken när Sonny säger att de måste ta avstånd från varandra.

Julie har nåt att säga

Damernas våldsamma strid om faderskapstestet tar en ödesdiger vändning när Julie tappar balansen och ramlar ner för trappan från övervåningen. Chad och Sonny rusar dit och hittar henne halvt medvetslös nedanför trappan – medan Gabi står ovanför och ser skyldig ut som synden. Julie försöker klämma fram den viktiga informationen till Chad om faderskapet, men tuppar av innan de viktiga orden hinner lämna hennes mun. Chad kräver en förklaring från Gabi, som erkänner att hon ertappade sin fiende med att rota i hennes rum efter bevis som styrker Abigails galna teori. Chad ber att få åka med i ambulansen, medan Gabi bävar för att sanningen ska komma fram.

Gabis panik

Kate hade planerat en lugn hemmakväll med en bok, men blir abrupt avbruten när en hysterisk Gabi dyker upp och berättar vad som har hänt – och kräver att Kate hjälper henne ur den här knipan. Kate vill inte bli inblandad och försöker ta avstånd från komplotten, men det accepterar inte Gabi. Hon tvingar Kate att ringa till Chad och få en lägesrapport från sjukhuset. Gabi drar en lättnadens suck när hon får veta att Julie fortfarande är medvetslös. “Hoppas att hon förblir det,” tänker Gabi och börjar smida ondskefulla planer.

Frågor kräver svar

Rafe och Hope blir tvungna att lägga sina äktenskapsproblem åt sidan när de får veta vad som har hänt med Julie. Pappa Doug blir förstås förtvivlad och orolig för att förlora sin fru. Julies värden är stabila, men Kayla förklarar att fallolyckor ofta gör att kroppen “stänger av” som en skyddsmekanism och därför är Julie fortfarande medvetslös. Alla hoppas att hon ska vakna snart så att de får en förklaring till vad som egentligen hände – och hur Gabi är inblandad!

Ingen god jul

“Det här är den värsta kvällen i hela mitt liv,” utbrister Sonny, efter att ha blivit utpressad till giftermål med bedragaren Leo Starke. Will föreslår att han kan vara “den andra mannen” så länge och att de kan träffas i smyg. Idén kommer från farmor Kate, som han träffade innan. Tyvärr kan inte Sonny gå med på det. Farbror Vic har förbjudit honom från att träffa Will, eftersom Titans framtid står på spel om Leo skulle verkställa sina hot. Därför måste de ta avstånd från varandra. Det blir ingen God jul för Sonny och Will i år, men en liten kyss under misteln ser de till att få i alla fall. □

Lämna en kommentar