HÄMND・Gabi gillrar en listig kärleksfälla åt Stefan! ✓ Ska få honom i säng ✓ Gifta sig med honom ✓ Ta över DiMera Enterprises!

Nya alliansen

För några veckor sen inledde Gabi och Brady ett samarbete för att krossa sin gemensamma fiende – Stefan DiMera. Båda två har goda anledningar till att vilja bli av med mannen som har tagit över rollen som Salems ärkefiende nummer ett efter sin legendariske pappa. Gabis avsky mot Stefan bottnar i hans komplott med Abigails alter ego ”Gabby” som innebar att Gabi dömdes till fängelse för mord och blev så illa misshandlad av sina medfångar att hon inte kan få barn längre. På senare tid har Stefan fortsatt vara en nagel i ögat på Gabi, eftersom hennes företag och levebröd Gabi Chic är en del av DiMeras koncern. Brady har nyligen upptäckt att han fortfarande älskar Chloe Lane och vill ha tillbaka henne, men problemet är att hon för närvarande är inneboende hos Stefan och vägrar flytta ut. Chloe tror att Stefan är den enda som kan skydda henne mot de elaka skurkarna som hotar henne till livet, men Brady är övertygad om att den största skurken är den som låtsas skydda henne.

Tre steg till segern

Gabi och Brady skålade för DiMeras förfall och gjorde ett tappert försök att sätta dit sin fiende med en företagskupp. Den sluge Stefan förstod vad som pågick och insåg att Gabi och Brady var i maskopi med varandra. Men i dagens avsnitt avslöjade Brady en ny och häpnadsväckande trestegsplan för att krossa deras fiende:

  1. Gabi ska förföra Stefan till sängs.
  2. Få honom att gifta sig med henne.
  3. Ta över DiMera Enterprises!

Kärlek börjar med bråk

Gabi förstår inte hur det här ska gå till. Hon och Stefan hatar ju varandra, så hur ska hon kunna förföra honom? Brady förklarar att Stefan hade ett stort mål i sikte när han kom till Salem – att slå sig till ro och bilda familj med en kvinna. Sedan dess har ingenting gått som planerat. Den enda kvinna som visade intresse för honom var en ”bugg” i Abigails hjärna och fanns inte ens på riktigt. Nu är Stefan ensam, hatad av alla och har förlorat allt – förutom drömmen om ett lyckligt familjeliv. Nu försöker han skaffa sig det med Chloe, men Brady vill att Gabi tar sig an uppgiften istället. Hon kan börja med att överraska honom med en spontan kyss. Gabi erkänner att hon faktiskt redan har gjort det. Härom dagen gav hon sin fiende en ”hatkyss” bara för att han skulle få smaka på något som han aldrig kan få. Kyssen lämnade dem båda lite förvirrade över vad som hände. När Brady hör talas om det, blir han ännu mer övertygad om att Gabi kan fixa det här.

Spelet kan börja

Sagt och gjort. Gabi tar på sig en urringad blus, smetar på sig lite extra läppstift och beger sig till DiMeras herrgård med ett mål i sikte – att lura Stefan i en lömsk kärleksfälla. Kommer hon att lyckas, eller kommer Stefan att syna hennes bluff? Vi väntar med spänning på att se hur den här historien utvecklar sig! □

En kommentar

  1. Pingback: Dolda motiv! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar