30 JUNI – 1 JULI 2021 · Hope och Liam tillbringar en bitterljuv kväll tillsammans som kan bli deras sista. Zoe pressar Shauna på detaljer om hennes natt med Carter.

Bara du och jag en sista gång

Liam Spencer har bestämt sig. Han måste erkänna sanningen för polisen om sin inblandning i Vincent Walkers död – trots risken att han blir åtalad för mord och får tillbringa resten av sitt liv i fängelse. Bill vädjar till sin son att åtminstone ta 24 timmar och begrunda vad han kommer att förlora – sin fru, sina barn och deras lyckliga familjeliv. En uppgiven Liam konstaterar att hans liv är över oavsett vad han gör, för hans dåliga samvete kommer aldrig låta honom glömma det som hände och gå vidare. Hope är kluven i frågan. Det enda rätta är att erkänna sanningen, men samtidigt är tanken på att förlora Liam omöjlig att acceptera. Paret bestämmer sig för att försöka förtränga den dystra verkligheten för en stund och ägna kvällen åt att fira deras kärlek. Det blir en bitterljuv kväll med mycket starka känslor och tårar, inte minst när Hope ber sin man att älska med henne som om den här natten vore deras sista tillsammans – fullt medveten om att den också kan vara det.

Shauna i hetluften

Stämningen blir spänd på Forrester Creations när Zoe inte kan sluta uttrycka sin tacksamhet för att Quinn till synes har räddat hennes förhållande med Carter. Shauna hamnar återigen i hetluften när Zoe pressar henne på detaljer om hennes flirt med Carter, eftersom hon vet att han är en man som man inte kommer över så lätt. Shauna tvingas spela med i charaden för att skydda sin väninna, men lovar Zoe att hon respekterar deras förhållande och inte kommer att stöta på Carter igen. Vi tittare vet förstås att Carters älskarinna egentligen var Quinn och hon ångrar djupt att hon riskerade sitt äktenskap med Eric genom att vara otrogen. ”Inget kan någonsin hända mellan oss igen”, klargör hon för Carter och båda två är överens om att deras snedsteg måste förbli en hemlighet för evigt!

Nästa avsnitt
✓ Liam försöker hålla tillbaka tårarna när han tar farväl av Douglas.
✓ Hope är rädd för att förlora Liam och deras familj.
✓ Brooke blir övertygad om att Thomas har förändrats.

En kommentar

Lämna en kommentar