9 – 10 AUGUSTI 2021 • Thomas blir chockad när hans kidnappare avslöjar sin lömska plan. Justin är hämndlysten, maktgalen och trött på att vara Dollar Bills dörrmatta!

Korrumperad advokat

En ödesdiger kväll har vänt upp och ned på tillvaron för tidningsmogulen Bill Spencer och hans son Liam, som nu riskerar att bli åtalade för dråp och kanske till och med mord. Hittills har far och son hållits åtskilda i häktet, men i dag träffas de på en rastgård och får möjlighet att uppdatera varandra om läget. Bill är övertygad om att hans gamle trotjänare Justin jobbar hårt för att ordna deras frigivning, men anar inte att advokaten har spårat ur fullständigt och smider helt andra planer – att låta Bill och hans son ruttna i fängelset för resten av deras liv, medan han själv tar makten över sin klients företagsimperium. Thomas var nära att sätta käppar i hjulet för Justins planer när han fick tag i bevis som kan fria Bill och Liam från alla anklagelser. Nu är han inlåst i en bur och häpnar när han hör kidnapparen avslöja sina motiv och lömska planer. Justin har varit sin chef trogen i alla år och anser att bolagets framgångar är hans förtjänst. Han väntade i åratal på att Bill skulle låta honom ta över ledartröjan, men istället dök två vuxna söner upp som rättmätiga arvingar. Justin har irriterat sig i det tysta och stått ut med Bills humörsvängningar och förolämpningar i flera år, men nu vägrar han bli behandlad som en dörrmatta längre. En chockad Thomas undrar hur långt den galna advokaten är beredd att gå. ”Du kan inte hålla kvar mig här för evigt”, utbrister han, men Justin klargör att han inte tänker låta något eller någon sabba hans planer!

Brutna löften kräver nya

På Forrester Creations fruktar Quinn och Carter att Paris ska avslöja deras otrohetsaffär för deras respektive partners. Deras oro är högst befogad, för Paris trivs inte alls med att bevara den här hemligheten för sin syster och högsta chef och hotar återigen med att offentliggöra deras synder. En desperat Quinn inser vad som är på väg att hända, så hon skyndar sig hem och överöser sin make med kärleksförklaringar och kyssar – och förslaget att de förnyar sina äktenskapslöften. Eric blir förvånad och förstår inte varför det skulle vara nödvändigt. Han är förstås helt ovetande om att hans fru har brutit deras nuvarande löften på värsta tänkbara sätt och att äktenskapets enda räddning är att börja om på ny kula. Kommer Quinn att få sin make till altaret ännu en gång innan den snaskiga sanningen exploderar? Det och mycket annat återstår att se när vi fortsätter att sitta som klistrade framför Glamour på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Quinn blir orolig när Eric begär ett möte med Carter och ställer honom mot väggen.
✓ Ridge undrar var Thomas har tagit vägen.
✓ Justin försöker manipulera Wyatt.

Lämna en kommentar