18 – 19 OKTOBER 2021 • Steffy klargör för Finn att deras äktenskap inte är giltigt ännu och efter hans svek är hon osäker på om de har någon framtid tillsammans!

Ogiltigt äktenskap

De har utbytt äktenskapslöften och lovat att älska varandra i nöd och lust, men en sak återstår innan Finn och Steffys äktenskap är ett fullbordat faktum. Ett äktenskapscertifikat ska undertecknas och lämnas in till tingsrätten. Paret hade planerat att göra det i dag, men den svekfulla händelsen dagen innan klargör Steffy att det inte kommer att hända. Inte i dag och kanske aldrig någonsin. Hon kan inte bortse från att Finn bröt sitt löfte och lät sin sociopatiska mor hålla deras son i famnen. Finn vet att det var en felbedömning och lovar att det inte ska hända igen, men Steffy kan inte lita på hans ord längre och det är tydligt att parets framtid tillsammans är hotad. Finn är tvungen att bo i gästhuset så länge, där Paris tittar in för att kolla läget med honom. Hon anser att Steffy behandlar sin man orättvist och visar sitt starka stöd genom att ge honom en lång och intim kram!

Äktenskap utan samlevnad

Carter saknar sina hemliga kärleksmöten med Quinn och kan inte sluta tänka på henne, men hävdar samtidigt att han är glad för att hon lyckades lappa ihop sitt äktenskap med Eric. Han märker dock att Quinn inte verkar lika lycklig som hon borde vara och försöker ta reda på vad problemet är, men de blir avbrutna när Shauna dyker upp. Quinn väljer att anförtro Erics problem med potensen för sin väninna och konstaterar uppgivet att ”Han kanske aldrig någonsin kan älska med mig igen.” Kan Quinn leva i ett äktenskap utan sexliv, eller ska hon falla tillbaka i Carters säng igen? Det återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Finn och Steffy försonas.
✓ Sheila genomför en slug komplott.
✓ Eric blir sårad när han hör Quinn diskutera hans problem med Shauna.

Lämna en kommentar