27 – 28 DECEMBER 2021 • Zende har världens bästa flickvän, men nu får han konkurrens när även Thomas får upp ögonen för henne!

Den rätta för Thomas

Efter ett olidligt uppehåll och ett stämningsfullt julavsnitt är det äntligen dags att sätta tänderna i sprillans nya Glamour nu under mellandagarna. Varmt välkommen tillbaka! I veckans första avsnitt sprudlar kreativiteten på Forrester Creations och Thomas visar stolt upp en ny design som han har jobbat hela natten med, vilket föranleder en diskussion om hans kärleksliv – eller rättare sagt bristen på det. Steffy konstaterar att hennes bror faktiskt är ett riktigt kap och skulle kunna få vilken kvinna han vill, förutsatt att han släppt sin besatthet av Hope och fetisch för skyltdockor. Hope bekräftar att hon inte har känt sig trakasserad på länge, så kanske Thomas verkligen har förändrats och gått vidare. Damerna anar inte hur rätt de har, för samtidigt på ett annat kontor, börjar Thomas få upp ögonen för en ny donna. Problemet är bara att hon redan är upptagen.

Konkurrens om Paris

Det är alltså Paris Buckingham vi pratar om. Efter en kort och förbjuden flirt med Finn, verkar hon nu satsa seriöst på förhållandet med Zende. Alla är rörande överens om att Paris är världens bästa tjej – både på jobbet och privat. Hennes arbete med stiftelsen är mycket uppskattat och nu har hon även blivit oumbärlig för Hopes klädkollektion med sina förslag på justeringar i herrarnas designarbete. Lägg till en knapp här, ta bort en dragkedja där och varför inte lite paljetter här och där? I dag får Thomas hjälp av Paris med att färdigställa sin nya kreation. När Zende konstaterar att han har ”världens bästa flickvän” kan Thomas bara hålla med, och se på med avundsjuka när paret går på en basebollmatch tillsammans. Men den riktiga insikten kommer senare när Thomas slår på TV:n och upptäcker att Paris sjunger nationalsången inför hela idrottsarenan. Hennes skönsång träffar som en pil rakt i hjärtat och Thomas får den där illmariga blicken i ögat som vi känner till alltför väl. Han vill ha Paris för sig själv – och när Thomas vill ha något, så tar han det!

Nästa avsnitt
✓ En gammal Glamour-favorit återvänder!
✓ Brooke blir chockad när Hope avslöjar vem som är tillbaka.
✓ Steffy inser att någon är förälskad.

Lämna en kommentar