3 – 4 MAJ 2021 · Liam inser att han måste lägga manken till för att vinna tillbaka Hope innan Thomas hinner före. Zoe får en oväntad bundsförvant.

Liams charmoffensiv

När Hope begärde en separation från Liam, insåg han hur svårt det skulle bli att återfå hennes förtroende efter otroheten med Steffy. Han var motvilligt tvungen att respektera hennes beslut och ge henne den tid och det utrymme som hon behöver för att bearbeta hans svek och hitta ett sätt att gå vidare – antingen tillsammans eller åtskilda. Nu har det gått en tid sedan Liam flyttade ut från stugan och sedan dess har han enträget skickat bud med blommor, godis och måltider till sin fru, bara för att visa att han tänker på henne. Svärmor Brooke tror inte att det är tillräckligt. Hon är övertygad om att Thomas fortfarande är besatt av Hope och utnyttjar separationen för att försöka nästla sig in i hennes liv på alla sätt igen. I dag får Liam oväntat besök av sin upprörda svärmor, som kräver att han steppar upp ordentligt för att vinna tillbaka Hopes förtroende. Liam inser allvaret i situationen och efter ett peptalk från sin pappa bestämmer han sig för att göra ett helhjärtat försök att vinna tillbaka Hope – i kväll! Hur det går ser du i tisdagens avsnitt som ligger och väntar på dig på Playdays.

Zoes nya bundsförvant

Zoes kärleksliv har tvärnitat sedan Carter avbröt deras förlovning efter att hennes flirt med Zende avslöjades. För att göra saken värre har lillasystern Paris inlett en spirande romans med Zende och de har en dejt planerad i kväll, till Zoes stora förtret. Då kommer hjälp från ett oväntat håll. Quinn har noterat vad som pågår mellan systrarna och hon verkar sympatisera med Zoe. Hon vet hur det känns att trampa i klaveret och behöva kämpa för att få en andra och tredje chans. Hämnden är ljuv och därför vill hon hjälpa Zoe att sabotera sin systers dejt med Zende i kväll. Quinn visar upp en burk med ett pulver som är effektivt mot trög matsmältning, men förklarar att det finns en biverkning – magen ger ifrån sig höga och lustiga ljud. När Paris vänder ryggen till, passar Zoe på att spetsa hennes vitamindrink med det potenta pulvret och fnissar gott inombords när Paris senare sörplar i sig varenda droppe! Vi bävar för vilka konsekvenser det här kommer få på dejten med Zende! 😳

Nästa avsnitt
✓ Liam är med om en bilolycka och gör en fasansfull upptäckt.
✓ Hope berättar goda nyheter för sin mamma.
✓ Zende har planerat en romantisk kväll med många överraskningar åt Paris.

Lämna en kommentar