FREDAG 11 SEPTEMBER 2020・Ridge kräver att Bill håller sig borta från Brooke. Finn förklarar riskera med värktabletter. Steffy lättar på sitt hjärta för Finn.

Immun mot kvinnlig list

Vår stukade hjältinna Steffy Forrester försöker med alla knep övertala doktor Finn att förnya hennes recept och skriva ut fler starka värktabletter, men han är helt immun mot kvinnlig list. ”Svaret är nej”, säger han bestämt. Istället bjuder han på en lång predikan om faran med att bli beroende av opiater. Han vet att om han beviljar Steffys önskan och ger henne fler tabletter så kommer de att ha samma diskussion om ett tag igen när burken är tom. Han är övertygad om att Steffy även lider av känslomässig smärta och uppmanar henne att lätta på sitt hjärta. Steffy summerar sin livshistoria lite snabbt och konstaterar att både hon och hennes mamma har förlorat sina män till Logan-kvinnor. Finn tvivlar på att några tabletter löser de problemen, så han tar fram sitt receptblock och skriver ut något helt annat åt Steffy istället. Vad det är ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Låt bli Brooke

Bill får besök av en ilsken Ridge som kräver att han håller tassarna borta från Brooke. Även om de inte är gifta just nu så kommer han alltid att skydda henne mot rötägg som Bill. Hans varning verkar inte riktigt gå hem. ”Hon kommer alltid att älska mig”, hävdar Bill. Vem som tar vem i den här kärlekskarusellen får vi se nästa vecka, när Brooke bestämmer sig för att göra ett nytt försök för att vinna tillbaka Ridge. Nu önskar vi en härlig helg!

Nästa avsnitt
✓ Katie ifrågasätter Ridges äktenskap med Shauna.
✓ Eric uppmuntrar Brooke att kämpa för Ridge.
✓ Quinn får panik när hon hör ett samtal mellan Brooke och Ridge.

Lämna en kommentar