22 – 23 OKTOBER 2020 · Liam vädjar till Steffy att inte inleda ett förhållande med läkaren som han anser har utsatt henne för livsfara. Hope undrar om Liam är svartsjuk. Zoe är inte redo att bli sambo med Carter.

Liam litar inte på Finn

Liam anser att doktor Finnegan borde ha sett signalerna som tydde på att Steffy var beroende av värktabletterna och agerat innan det gick så långt som det gjorde. Nu varnar han Steffy för att inleda ett förhållande med doktorn. ”Du kan få vilken man du vill – varför måste det vara killen som utsatte dig för livsfara?” undrar han av oro för deras gemensamma dotter. Finn blir irriterad när han hör Liam svartmåla honom. Han anser att hans avsikter är ärliga och att Steffy väljer själv om hon vill inleda ett förhållande med honom, vilket hon senare visar att hon vill genom att överraska honom med en kyss. Samtidigt befarar Hope att hennes makes intresse för Steffys kärleksliv inte bara handlar om oro för sin dotter – utan för att han är svartsjuk.

Inte redo för flytt

Carter blir märkbart besviken när Zoe inte tackar ja till erbjudandet att flytta in till hans nya lägenhet. Inte ännu i alla fall. Zoe tycker att det går lite för fort fram och med tanke på hennes tidigare romantiska besvikelser så vill hon inte ha så bråttom den här gången. Vi misstänker att hennes ambivalens även har något att göra med Zende Forresters ankomst och att hon vill hålla alternativen på kärleksfronten öppna.

Nästa avsnitt
✓ Liam blir besvärad när Hope redogör varför hon tror att han är svartsjuk på Finn.
✓ Zoe bjuder Zende på en privat modevisning.

En kommentar

  1. Ja men herregud Liam, lägg av låt Steffy få bestämma. Du är väl gift med Hope. Eller.

Lämna en kommentar