BABYLÖGNEN・Flo Fulton njuter av sin nya lyxiga tillvaro i Beverly Hills – men riskerar att förlora allt på grund av sin mörka hemlighet!

Ett oemotståndligt erbjudande

Flo Fultons liv har tagit en fantastisk vändning på sistone. För bara ett halvår sen levde hon ett enkelt liv i Las Vegas och hankade sig fram dag för dag med ett lågavlönat jobb som croupier på ett casino. När hon kom i kontakt med skurken Reese Buckingham och blev lovad guld och gröna skogar för att spela huvudrollen i en invecklad och olaglig adoptionskomplott, kunde hon inte motstå frestelsen att tacka ja. Nu tror Hope Spencer att hennes nyfödda dotter Beth dog i plötslig spädbarnsdöd, men i själva verket har hon blivit adopterad av Steffy Forrester, som tror att Flo är flickans biologiska mamma.

Nytt liv i L.A.

Flo ångrade sin medverkan i adoptionskomplotten, men då var det för sent. För att lindra skuldkänslorna, bestämde sig Flo för att påbörja ett nytt liv i Los Angeles och försöka glömma allt som hänt – men det ville inte ödet gå med på. Det skulle visa sig att Flo hade mer gemensamt med familjerna Forrester och Logan än vad hon hade anat. Flos pappa avslöjades vara den avlidne Storm Logan – morbror till Hope. När Flo inser att hon och det stora offret i adoptionskomplotten är kusiner, blir skuldkänslorna nästan outhärdliga – särskilt när hela familjen Logan välkomnar henne med öppen famn, ovetande om hemligheten som hon bär på. Nu har Flos liv verkligen kommit på grön kvist. Hon har fått ett nytt och välbetalt jobb på Forrester Creations, flyttat in till familjen Forresters lyxhus i Beverly Hills – och som kronan på verket har hon återförenats med sin ungdomskärlek Wyatt Spencer.

Gamla känslor rostar aldrig

Wyatt och Flo var störtförälskade när de gick på gymnasiet, men skildes ofrivilligt åt på grund av en flytt. Nu har deras respektive mammor Quinn och Shauna återupptagit sin vänskap och vill inget hellre än att deras barn ska göra det också. Flo dyker upp som en frisk fläkt i Wyatts liv igen, precis när det tar slut mellan honom och flickvännen Sally Spectra på grund av en lögn. Wyatt anser att lögner är rena giftet i ett förhållande, så därför känns det betryggande att återförenas med Flo, som han ”vet” är den ärligaste kvinnan i världen. Vi tittare och Flo vet förstås att det är långtifrån sant, men Wyatt är hennes livs stora kärlek och hon kan bara inte motstå hans ihärdiga försök att charma henne.

Det finns alltid en hake

På ytan verkar Flos liv ha blivit en riktig Askunge-saga. För ett halvår sen var livet en ständig kamp och nu lever hon som en prinsessa. Men precis som i alla stora sagor, så finns det en hake. Flo vet att hennes nya och bekväma tillvaro kommer att gå upp i rök om hennes medverkan i adoptionskomplotten skulle avslöjas. Samtidigt säger hennes samvete att det är precis vad den borde göra. Hope och Liam borde få veta att deras dotter lever, så att de kan rädda sitt äktenskap och leva det lyckliga familjeliv som de förtjänar. Det är bara en tidsfråga innan sanningen uppdagas och Flo befarar att både Wyatt och hennes nyfunna familj kommer att vända henne ryggen när den gör det! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *