7 – 8 JUNI 2022 • Brooke kämpar för att rädda sitt äktenskap, men blir motarbetad av hans andra familj. Ridge blir hårt pressad av sina barn att lämna Brooke.

Våld löser inga problem

Hon ville bara hindra slagskämparna Ridge och Deacon från att slå ihjäl varandra, men det blev Brookes äktenskap som tog mest stryk och nu riskerar hon att ha förlorat sin man för evigt. Hon redogör vad som hände i detalj för Liam och Hope, och tittare som kan ha missat de senaste avsnitten. Att Ridge pucklade på Deacon ordentligt och att hon skrek åt honom att sluta, vilket han uppfattade som att hon var mer orolig för sin gamle älskare än för honom. Hon ville bara få ett slut på våldsamheterna, men Ridge blev så upprörd att han lämnade henne. Efter ett peptalk från Hope och Liam, bestämmer sig Brooke för att kavla upp ärmarna och rädda sitt äktenskap. Hon måste få tag i Ridge och förklara sitt agerande. Hon förstår inte varför han vägrar svara när hon ringer. Men det gör vi tittare, som ser att någon avsiktligen gömmer undan hans mobil för att hindra makarna från att få kontakt!

Thomas stoppar Brooke

Denna någon är Thomas. För när Ridge kommer hem till Steffy, blåslagen och berättar om slagsmålet med Deacon och att hans fru tog motståndaren i försvar, klargör både Steffy och Thomas att det får vara nog nu. Han kan inte fortsätta förlåta Brooke om och om igen, samtidigt som han blir alltmer olycklig. När Thomas ser att Brooke sms:ar till Ridge att hon är på väg dit för att träffa honom, går han ut för att stoppa henne på uppfarten. Brooke blir enormt frustrerad när Thomas hindrar henne fysiskt från att komma in till huset och prata med sin man. Samtidigt lägger Steffy in den högre växeln i försöken att återförena sina föräldrar. Ska Ridge falla för påtryckningarna och byta ut Brooke mot Taylor? Det ser vi nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Brooke upptäcker att Thomas har lagt beslag på Ridges telefon.
✓ Taylor och Ridge förenas i en kyss.
✓ Ridge tar av sig vigselringen.

Lämna en kommentar