21 – 22 APRIL 2022 • Taylors återkomst riskerar att väcka liv i den gamla fejden mellan familjerna Forrester och Logan! Deacon och Hope upptäcker ett gemensamt intresse.

Föräldrarnas återförening

Som trogna Glamour-tittare vet, så finns det en kvinna förutom Brooke som får Ridges hjärta att klappa lite extra snabbt. Taylor Hayes är mamman till två av hans barn och har även varit hans fru två gånger om. Nu möts de igen för första gången på flera år och nog verkar det finnas en del gnistor kvar mellan dem. ”Jag får känslan av att mamma fortfarande älskar pappa,” kommenterar Taylor till sin bror, som båda två önskar att deras föräldrar kunde återförenas och kunde bli den lyckliga familj som de hade varit om inte Brooke hade kommit in i bilden. Deras önsketänkande bekräftas senare när syskonen kommer till strandhuset och ser sina föräldrar förenade i en ömsint kram.

Vårdnaden om Douglas

Lägligt nog kommer Taylors återkomst samtidigt som dispyten om Deacon har orsakat spänningar i Ridges äktenskap med Brooke och när vi ser dessa avsnitt kan vi inte låta bli att undra om han ska bli frestad att lämna sin Logan och återgå till den familj han har med Taylor. Vi ser även upptakten till en annan konflikt, när Taylor starkt ifrågasätter varför hennes barnbarn Douglas fortfarande bor hemma hos familjen Logan, när Thomas uppenbarligen är botad från sina psykiska problem och är fullt kapabel att ta hand om sin son själv. ”Douglas är inte en Logan utan en Forrester”, påpekar hon. Thomas och Ridge förklarar att fejden mellan Logans och Forresters är ett avslutat kapitel och att familjerna nu samverkar i lycklig harmoni, något som Taylor inte verkar helt nöjd med! Ska hennes återkomst bli startskottet för en strid om Douglas och ännu en bitter familjefejd?

Karate Kid

Oavsett om det blir ett nytt familjekrig eller inte, så är Hope och hennes kära pappa Deacon väl rustade. Det visar sig att far och dotter har ett gemensamt intresse för självförsvar och kampsport! I sammanhanget kan vi även nämna att Sean Kanan (som spelar Deacon) personligen är en skicklig utövare av kampsport och faktiskt spelade en av huvudrollerna i den klassiska filmen Karate Kid 2. Nu får Hope vara hans lärjunge och även Brooke ger sig in i leken, som du ser i senaste glamman på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Ridge anklagar Deacon för att vara ute efter hans fru.
✓ Taylor träffar sin svärson Finn för första gången.
✓ Brooke får veta att Taylor är tillbaka.

Lämna en kommentar