TORSDAG 29 APRIL 2021 · Brooke misstänker att Thomas fortfarande är besatt av Hope och att han utnyttjar hennes separation från Liam för att manipulera henne igen!

Douglas vill ha svar

Hope har begärt en paus i äktenskapet från Liam medan hon försöker bearbeta hans senaste snedsteg med Steffy och nu undrar Douglas vad som pågår. Varför har Liam flyttat från stugan och betyder det här att pappa kan flytta in? Thomas ber sin son att sluta ställa svåra frågor, medan Hope förklarar att ”Ibland händer saker och vuxna väljer att vara åtskilda från varandra.” Hon och Liam har bara tagit en ”timeout” så länge. Douglas får nöja sig med det svaret, men observerar att mamma verkar vara ledsen. Senare lovar Thomas att ställa upp för Hope på alla sätt under den här svåra tiden. Om hon behöver en barnvakt, en vän eller nånting mer, så finns han där i standby-läge. ”Du förtjänar ro och lycka så jag vill hjälpa dig att finna det”, hävdar han.

Osunda känslor?

Brooke och Ridge har varit lyckliga i flera veckor, så nu är det dags att väcka liv i en gammal konflikt. Det börjar med att Brooke plötsligt befarar att Thomas fortfarande är besatt av hennes dotter. ”Han sa att han älskar henne”, noterar hon. Ridge förstår inte varför hon alltid måste mobba hans son. Flo fick både hennes förlåtelse och efternamn, så varför kan hon inte ge Thomas en ärlig chans åtminstone? Nej, Brooke vet att Thomas har dålig impulskontroll och hon vill att han håller sig borta från hennes dotter, vilket förstås blir svårt när de jobbar ihop och uppfostrar en son tillsammans. ”Hans känslor för min dotter är fortfarande osunda”, säger Brooke, ovetande om att Thomas står i dörröppningen och smyglyssnar. Hon vägrar tillåta en repris av fjolårets rysare när han utsatte Hope för så mycket smärta. ”Om din son tror att han kan få en framtid med min dotter, så ska du ha klart för dig att det inte kommer att hända!” utbrister Brooke bestört, trots att ingen har föreslagit det. Har Brooke fog för sin oro, eller är det ingen fara med Thomas?

Nästa avsnitt
✓ Brooke ger Thomas en skarp varning.
✓ Hope anförtror sig åt Paris.
✓ Liam saknar Hope.

En kommentar

Lämna en kommentar