MÅNDAG 26 JULI 2021 • Bill riktar skarp kritik mot sin advokat och bästa vän Justin: ”Få ut oss härifrån!” Hope vädjar till Liam att inte ge upp. Brooke ifrågasätter Thomas avsikter.

Bill ställer krav

Dollar Bill Spencer är en av världens mäktigaste män och är van vid att folk dansar efter hans pipa, så hans nya tillvaro i polishäktet, där det serveras bruna bönor till middag och han måste be om lov för att få gå på toaletten, börjar gå honom på nerverna. Det är en minst sagt irriterad Bill som möter advokaten Justin och sonen Wyatt när de kommer på besök idag. ”Få ut Liam och mig härifrån”, kräver han och riktar skarp kritik mot sin advokat, som förklarar att det inte är så enkelt efter att Bill och Liam erkänt sig skyldiga till smitningsolyckan som kostade en man livet. Sedan Bill häktades har tydligen Justin hållit ställningarna på Spencer Publications, men nu väljer Bill att delegera det ansvaret till Wyatt och kräver att Justin lägger allt sitt fokus på att bemöta åklagarens bevisning och försvara honom och hans son. Varför befann sig Vinny på bilvägen mitt i natten? Det är en fråga som Bill vill ha svar på.

Mardröm och önskedröm

I en annan del av häktet försöker Hope muntra upp sin make och vädjar till honom att inte ge upp förhoppningen om att komma hem till henne och barnen igen. Liam lovar att inte ge upp, men inser samtidigt hur dyster situationen är. Samtidigt blir Brooke upprörd när Thomas berättar att Liam bett honom ta hand om Hope och hans familj ifall han döms till ett långt fängelsestraff. Brooke påpekar att den här situationen är en mardröm för alla inblandade – förutom Thomas, som tydligen är på väg att få sina önskedrömmar uppfyllda. Hope klargör dock att Liam fortfarande är den enda mannen som hon ser en framtid med. ”Jag kan bara hoppas att Liam på något sätt ska komma därifrån”, konstaterar hon. Det gör vi alla, Hope. Den här historien är inte över förrän den är över!

Nästa avsnitt
✓ Quinn blir förvånad när Carter föreslår att de erkänner sin otrohetsaffär.
✓ Eric ertappar Carter och Quinn tillsammans.
✓ Thomas är fast besluten att bli mannen i Hopes liv.

En kommentar

  1. Knasig tanke.. men fick en lite crasy vibe att Thomas övertalat sin vän Vinny att bli påkörd av Liam för att d skulle se ut som dråp. Att det inte var meningen att han skulle dö, ,men få Liam i fängelse så att Thomas får ha Hope för sig själv.. 😛 Dessutom är det fruktansvärt IRRITERANDE att NGEN i serien kommer ihåg vad Thomas gjorde mot Emma!!! Left her for dead… like he says Liam did for Vinny..

Lämna en kommentar