MÅNDAG 12 OKTOBER 2020 · Ridge och Shaunas andra bröllop är hotat när lögner och manipulationer kommer upp till ytan. Brooke inser att hon måste stoppa bröllopet och Katie berättar allt hon hörde för Ridge.

Delade meningar om bröllopet

Det vankas bröllop i Forresters familjehem och Quinn kunde inte vara lyckligare – trots att det inte ens är hon som ska gifta sig. Det är dags att skörda frukten av flera månaders ihärdigt intrigerande och ingenting ska få stoppa denna glädjens dag. Förutom om sanningen kommer fram förstås. Eric förnekar inte att han är skeptisk till det här bröllopet, vilket Quinn accepterar. Även vigselförrättare Carter tror att det är ett misstag eftersom brudgummens hjärta egentligen klappar för en annan kvinna, men han lovar att sköta sin uppgift ändå. Flo däremot längtar efter att hennes mammas askungesaga ska bli verklighet. Det är hon värd efter alla sina uppoffringar genom åren. Brooke inser att hon inte kan låta det här bröllopet gå av stapeln. Hon klampar in till huset och klargör för Quinn att hon ska stoppa vansinnet.

Lurad i en bröllopsfälla

Samtidigt är Ridge kvar på kontoret och har kommit fram till att han inte kan gifta sig med Shauna en gång till, eftersom Brooke är kvinnan han älskar. Katie tycker att det är ett klokt beslut, särskilt med tanke på den upptäckt hon gjorde i förra avsnittet. Ridge blir chockad när Katie berättar att hon hörde Quinn och Shauna redogöra vad som hände den där kvällen i Las Vegas – att de skickade meddelandet till Carter och bad honom att verkställa skilsmässan från Brooke och sedan släpade Ridge till bröllopskapellet när han var så berusad att han knappt kunde stå på benen. ”De försöker lura dig i en fälla med den här andra vigseln”, konstaterar Katie och tillägger att Ridge fortfarande hade varit gift med hennes syster nu om det inte vore för intrigmakerskornas elaka kupp! Vågar vi gissa att dagens bröllop är inställt?

Nästa avsnitt
✓ Shauna tampas med sitt dåliga samvete när hon förbereder sig för att bli Mrs. Ridge Forrester igen.
✓ Brooke får en stor överraskning när hon kommer hem.

En kommentar

  1. Hoppas Erik sparkar ut Qwin, så falsk som hon är.

Lämna en kommentar