Brooke anklagar Steffy för att sabotera hennes dotters äktenskap. ”Det är bäst för dig att barnet är Finns – och inte Liams!”

Nyheten om Liam och Steffys otrohetsskandal har nått fram till Brooke och hon har inga problem med att peka ut boven i dramat – hennes styvdotter Steffy. I fredagens avsnitt den här veckan får Steffy ett oväntat besök av sin pappas ilskna fru, som går till attack och anklagar henne för att medvetet försöka sabotera hennes dotters äktenskap.

Jacqueline MacInnes Wood som spelar Steffy tar saken med ro och säger till tidningen Soap Opera Digest att ”Brooke kan bara inte låta bli – hon vill alltid ge Steffy en verbal smocka. Men Steffy är som Taylor – hon är inte rädd för Brooke. Hon ger igen med samma mynt, särskilt med tanke på att Brooke är upprörd för ’Vad Steffy har gjort mot Hope igen.’ Men snälla – alla gångerna som ’Hope gjort mot Steffy’ då? Hej då, Brooke!” Trots den spända stämningen mellan damerna, går Brooke med på att inte berätta nyheten om Steffys graviditet för Ridge, utan låta henne göra det själv. ”Steffy behöver bara sin pappa”, förklarar Woods och tillägger att ”Ridge är den enda person som älskar Steffy ovillkorligen och försvarar henne. Han är bra på att lyssna. Han får henne alltid att känna som att det ska ordna sig, oavsett vad det gäller. Jag tror att han känner sorg och tar på sig Steffys problem som sina egna. Han vill att hon ska vara lycklig och leva ett enkelt liv, men så är det inte just nu. Hon försöker att inte tänka på resten.”

Den avgörande faktorn i det här dramat är förstås vem som kommer att visa sig vara pappan till Steffys ofödda barn – Finn eller Liam. Faderskapstestet är för närvarande på analys och resultatet får vi om bara några avsnitt!

Lämna en kommentar