6 – 7 MAJ 2022 • Brooke erkänner sin nyårsfadäs: ”Jag klantade till det och du förtjänar att få veta sanningen, Ridge.” Taylor får ett obehagligt besök av Sheila.

Brooke är inte sig själv

Jul- och nyårshelgen är över och livet återgår till vardagen för våra Glamour-vänner, men en av dem plågas fortfarande av ångestframkallande minnesbilder från nyårsafton. Brooke kan inte släppa det faktum att hon fick ett återfall i sitt drickande och deltog i en otrohetskyss med före detta älskaren Deacon. Det sistnämnda måste förbli en hemlighet, det är båda inblandade parter helt överens om, men att Brooke bröt sitt nykterhetslöfte är en fråga som bör komma upp på bordet. Hope blir både förvånad och besviken när hennes mamma meddelar att Deacon inte är välkommen längre. ”Om du vill ha din pappa i ditt liv så är det ditt beslut men han får inte ha något inflytande på mitt”, klargör Brooke utan att erbjuda någon förklaring till sin plötsliga omsvängning. Hope trodde att hennes föräldrar kom bra överens och förstår inte varför hennes mamma plötsligt ”låter som Ridge”, vilket hon också påtalar.

Ärlighet varar längst

Även Ridge märker att hans fru inte är sig själv sedan nyårsafton, så till slut blir Brooke tvungen att berätta vad som hände den ödesdigra kvällen – eller utvalda delar i alla fall. Hon förklarar hur mycket hon längtade efter att Ridge skulle komma hem, eftersom det nya året symboliserade en välbehövlig nystart för deras äktenskap. Därför blev hon så besviken när han ringde och meddelade att han var strandad på flygplanet och inte kunde ta sig hem. Brooke vet inte hur det gick till, men plötsligt fick hon ett övermäktigt sug efter alkohol som hon inte kunde motstå. Med tårar i ögonen erkänner Brooke att hon fick ett återfall och drack sig berusad på nyårsafton. Ridge kramar om sin fru och lovar att det inte är någon fara. Han vill bara veta en sak – var Deacon inblandad på något sätt? Brooke vet att hon borde vara ärlig med sin man, men samtidigt riskerar hon att förlora honom. Hur Brooke hanterar den här svåra situationen ser du i senaste glamman som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Brooke går på ett AA-möte.
✓ Douglas berättar för Hope vad han såg mormor göra på nyårsafton.
✓ Paris mamma kommer till stan.

En kommentar

  1. Brooke. Inte helt ärlig alltså, varför inte hela sanningen.

Lämna en kommentar