2 – 3 MAJ 2022 • Brookes ”alkoholfria” nyårsfirande tar en ödesdiger vändning och Zendes nyårsfrieri går inte heller som planerat!

”Gott” nytt år, Brooke!

Våra vänner i Glamour ser fram emot att fira årets sista dag, men för somliga blir det allt annat än ett gott nytt år! Brooke är på bästa festhumör och har planerat kvällen in i minsta detalj. Först kommer Hope och Liam förbi för nyårslekar och aktiviteter med barnen – sen har Ridge lovat att komma hem till tolvslaget och skåla in det nya året med sin älskade fru. Eftersom Brooke lever som nykter alkoholist och vet att bara en enda drink kan göra att hon förlorar omdömet, har hon införskaffat alkoholfri champagne som smakar precis lika gott som den äkta varan. Inte minst eftersom elaka Sheila har bytt flaskornas etiketter, vilket innebär att bubblet som Brooke bäljar i sig i själva verket är riktig champagne med alkohol i! Under kvällens gång fyller Brooke på sitt glas med jämna mellanrum och blir allt fnittrigare och vingligare, men tror att hon bara är berusad av glädje och inte den välsmakande drycken. När Hope och Liam har gått hem med barnen, byter Brooke om till ett sexigt nattlinne och serverar sig själv ännu ett glas ”alkoholfri” champagne i väntan på att hennes man ska komma hem från sin affärsresa. Därför blir hon besviken när Ridge ringer och meddelar att flygplanet inte kan lyfta på grund av oväder och han har ingen möjlighet att komma hem i kväll! Men det visar sig snart att Brooke inte behöver skåla in det nya året ensam. Hennes gamle älskare Deacon dyker upp för att bara hämta sin kvarglömda mobil, men erbjuder sig att stanna och hålla henne sällskap under resten av kvällen. Det som händer sen är värre än du tror och riskerar att få ödesdigra konsekvenser för Brooke en lång tid framöver. Ha en skämskudde i beredskap innan du klickar vidare till Playdays och ser det här avsnittet med egna ögon!

Den Paris egentligen vill ha

Zende har inte bara planerat en romantisk nyårsafton åt Paris, utan även att de ska leva resten av sina liv tillsammans. Paris anar inte vad som väntar när hon kommer till Il Giardino för avnjuta en tre rätters nyårssupé med sin pojkvän. Samtidigt får Carter veta vad som pågår och skickar en liten varnande spoiler i SMS till sin vän: ”Zende är på väg att fria.” Paris grips av panik när hon förstår vad som pågår. Hon är inte intresserad av något seriöst åtagande, men samtidigt vill hon inte såra sin pojkvän. Hon bestämmer sig för att stoppa hans planer innan han har hunnit genomföra dem, genom att påtala hur tacksam hon är för att de bara har ett ”löst och ledigt” förhållande, eftersom hon inte alls är intresserad av fastna i nåt mossigt äktenskap. Zende har svårt att dölja sin besvikelse, men väljer förstås att låta ringen ligga kvar i sin ficka och inte gå vidare med frieriet. Vad Paris egentligen är intresserad av, visar sig senare när hon letar rätt på Carter och tackar för hans ingripande – med en het nyårskyss! Hur det här slutar ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Brooke vaknar upp med Deacon bredvid sig i sängen.
✓ Ridge kommer hem.
✓ Brooke försöker förstå vad som hände.

Lämna en kommentar