FREDAG 30 APRIL · Brooke sätter Thomas på plats: ”Du kommer aldrig att vara med min dotter!” Hur ska Liam göra för att få tillbaka Hopes förtroende?

Sjukligt besatt av Hope?

Efter hjärntumören som var nära att kosta honom livet, har Thomas kämpat enträget de senaste månaderna för att vinna tillbaka förtroendet från sina närstående och visa dem att han bara vill fokusera på sitt hyllade arbete som designer och att vara en bra pappa åt Douglas. Alla är imponerade över hans framsteg, men en person är inte lika övertygad om hans helomvändning. Brooke tror fortfarande att Thomas är sjukligt besatt av hennes dotter och befarar att han kommer att utnyttja Hope och Liams äktenskapsproblem och tillfälliga separation för att återigen manipulera Hope och utsatte henne för fara. Ridge delar inte sin frus oro och vädjar till henne att ge Thomas en ärlig chans, men Brooke är orubblig i sina farhågor. Thomas upptäcker att han är föremål för debatt, när han råkar gå förbi sin pappas kontor och hör de båda makarna bråka om honom. Han tjuvlyssnar tillräckligt länge för att få en uppfattning om vad det handlar om, och klampar sedan in för att avstyra diskussionen och försvara sig.

Som en drog för honom?

När Ridge blir tvungen att uträtta ett ärende, lämnas de båda fienderna ensamma öga mot öga och får en chans att vädra sina ståndpunkter. Thomas förstår inte varför Brooke fortfarande inte litar på honom, trots alla framsteg han gjort. Han och Hope har en yrkesmässig relation och de uppfostrar Douglas tillsammans, men om hon vill återuppta sitt äktenskap med Liam, så lovar Thomas att han respekterar det. Han är så tacksam för att Hope har antagit mammarollen i hans sons liv. Brooke tror att Thomas innerst inne önskar en djupare relation med hennes dotter. Det syns i hans blick och hörs på hans lena stämma när han pratar om Hope. ”Bli inte fixerad”, varnar hon och tillägger att Liam är den enda man som kan göra Hope lycklig. Thomas håller inte med. ”Han har sårat henne och min syster så många gånger och är en obotlig kvinnotjusare”, hävdar han. En chockad Brooke tror att Thomas lider av tvångstankar och undrar om Hope är som en drog för honom. Hon klargör sin ståndpunkt med en skarp varning: ”Du kommer aldrig att vara med min dotter!”

Bill har en idé 💡

Bill kanske inte är rätt person att ge relationsråd med tanke på hans egna trassliga kärleksliv med Katie, men det hindrar honom inte från att ge Liam några säkra tips i dagens avsnitt. Bill föresår att hans son anlitar hennes favorit sångare: ”Ed Sheeran kan hoppa fallskärm ner på tomten” och bjuda henne på en serenad. Om Liam nappar på den kreativa idén återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Brooke varnar Liam för att Thomas är ute efter hans fru.
✓ Flo ber om Hopes förlåtelse.

3 Comments

  1. Liam ska inte bry sig om Brook han ska bara köra med hope

  2. Thomas ska inte bry sig om Brook han ska bara köra med hope

  3. Tror inte att Hope vill ha thomas!

Lämna en kommentar