FREDAG 12 MARS 2021 · Carter konfronterar Zoe och avbryter deras förlovning. Brooke anklagar Steffy för att sabotera hennes dotters äktenskap. Vinny tror att Thomas har en chans med Hope.

Zoe en golddigger?

Zoe var länge osäker på vilken man som var den rätte, men när Ridge avslöjade hennes dubbelspel med Zende härom avsnittet kom uppvaknandet som hon hade väntat på. Zoe insåg att hon vill gifta sig med Carter trots allt och paret bestämde ett datum då deras bröllop skulle gå av stapeln. Dessvärre verkar det som att Zoes insikt kom för sent. En ilsken Carter kallar henne till kontoret efter att Ridge har berättat om hennes skamliga flirtande med Zende och nu kräver han en förklaring. Zoe blir nervös och nekar först till anklagelserna, men det gör bara Carter ännu mer upprörd. ”Varför är jag den man du vill dela resten av ditt liv med?” frågar han, men tror sig veta svaret själv – att bara en äkta Forrester duger åt henne. Först försökte hon få Thomas till altaret och sen Zende. Det är tydligt att hon bara är ute efter pengar och status genom att tillhöra familjen! Zoe protesterar ihärdigt och lovar att det inte handlar om det. Hon fick bara kalla fötter för att de hade så bråttom med att gifta sig. Vilka känslor hon än hade för Zende så är det över och nu vill hon ha ett liv med Carter och ingen annan. ”Snälla säg att du fortfarande vill det?” vädjar hon gråtande.

Den enes sorg är den andres lycka

Liam blir förvånad när Thomas inte tar tillfället i akt att håna honom för snedsteget med Steffy. Thomas hävdar att han bara är orolig för sin syster och vill att alla ska må bra – inte minst Hope förstås. Han erbjuder sig till och med att ta ansvar för barnen om Hope och Liam behöver tid för att reparera sitt äktenskap. Senare får Thomas besök av sin kompis Vinny, som påpekar det uppenbara – om Liam verkligen är pappan till Steffys ofödda barn, så kanske Thomas har en chans med Hope ändå. Det är inget scenario som Brooke hoppas på. I dag besöker hon Steffy och anklagar henne för att medvetet sabotera Hopes äktenskap. Vi berättar mer om Brookes konfrontation med Steffy här. Resultatet från faderskapsprovet påverkar många liv. Just nu är proverna på analys och snart får vi veta vem pappan till Steffys barn är!

Nästa avsnitt
✓ Thomas och Liam ryker ihop.
✓ Ridge får veta att han ska bli morfar igen.
✓ Zoe anklagar Paris för att ha förstört hennes liv.

Lämna en kommentar