ONSDAG 11 AUGUSTI 2021 • Quinn vill rädda sitt äktenskap med nya löften, men så lätt blir hon inte av med sin hemlige älskare. Justin manipulerar Wyatt och smider elaka hämndplaner.

Otrogen med prästen

Quinn vet att hennes äktenskap vilar på en skakig grund (igen!) efter att Forresters välgörenhetsambassadör Paris har hotat med att avslöja hennes otrohetsaffär med Carter. Men nu tror sig Quinn ha hittat en lösning på problemet. Om hon kan övertala Eric att förnya deras äktenskapslöften i en liten intim ceremoni med bara deras närmaste supportrar närvarande, skulle det innebära att hon får en helt ny uppsättning löften som ersätter de gamla brutna och sen kan livet gå vidare. När Eric undrar varför en löftesförnyelse är nödvändig, hävdar Quinn att hon har dåligt samvete för sina gamla synder som han redan känner till och har förlåtit henne för, och det här vore ett effektivt sätt att dra ett streck över det gamla och gå in i framtiden med nya friska tag. Eric blir avbruten av ett telefonsamtal innan han hinner ge något besked i frågan och senare får Quinn skrämselhicka när hennes älskare Carter kommer på hembesök och det visar sig att Eric har bjudit dit honom. ”Det är på tiden att vi går till botten med det här”, klargör Eric med bister ton och berättar för Carter att hans fru precis har lättat på sitt samvete och pratat om saker som hon har gjort och ångrat. Oroliga blickar utbyts och alla håller andan av förskräckelse när det verkar som att Eric känner till hela sanningen. Men det visar sig vara ett falskt alarm, för anledningen till att Eric har bett Carter komma förbi är att han vill be om en tjänst – att förrätta vigseln när han förnyar sina äktenskapslöften till sin hustru, precis som hon önskar. Quinn försöker ljuda ett tydligt ”Nej” till Carter, men han hamnar i en pressad situation och tvingas godta uppdraget. Quinn suckar uppgivet inombords och vi kan förstå varför. Hur ska hon kunna lova sin man evig trohet om hon måste avlägga löftena till sin hemliga älskare?

Högmod går före fall

Stackars Thomas blir lämnad ensam i sin bur, när den hämndlystne advokaten Justin tar hissen upp till chefskontoret och fortsätter att planera sin lömska företagskupp. Han blir avbruten av Wyatt, som har fått i uppdrag att hålla ställningarna på Spencer Publications medan hans pappa är i häktet, men uppgiften visar sig vara jobbigare än vad han hade trott. Han slarvar bort papper och riskerar att sabba viktiga affärer. Justin ser sin chans att manipulera den naive Spencersonen och erbjuder sig att ta över ansvaret istället. Wyatt drar en lättnadens suck, eftersom det ger honom möjlighet att fokusera på familjelivet istället. När Justin har blivit lämnad ensam, serverar han sig själv ett glas av Bills finaste whiskey och tänker tillbaka på alla gånger som hans chef har gormat, förolämpat honom och betett sig illa. ”Hämnden är för jävlig, eller hur?” morrar Justin och ser fram emot att visa den gamle Dollar Bill att högmod går före fall!

Nästa avsnitt
✓ Quinn kokar av ilska när hon hör Brooke avråda Eric från att genomföra löftesförnyelsen.
✓ Paris konfronterar Carter och Quinn.
✓ Steffys vatten går – dags för barnafödsel!

Lämna en kommentar