FREDAG 19 FEBRUARI 2021 • Liam och Steffy avslöjar den andra delen av sin bekännelse – om graviditeten – för sina respektive och nyheten mottages med blandade känslor. Paris anklagar Zoe för att vara svartsjuk.

Tillökning i familjen

När Hope blev mamma för första gången avgav hon ett löfte som hon konsekvent har hållit sedan dess – att barnen alltid kommer först och deras välbefinnande är viktigare än alla kärleksintriger. För ett par år sen var hon beredd att lämna Liam för barnens skull och nu är hon beredd att stanna hos honom av samma anledning, trots nyheten om hans otrohetsnatt med sin ex-fru. Men hur barnkär Hope än må vara, blir hon förtvivlad när Liam avslöjar den andra delen av sin bekännelse – att de kommer att få tillökning i familjen, eftersom han kan ha gjort Steffy gravid med ett barn till! Missa inte Hopes känslosamma reaktion i dagens avsnitt på Playdays.

Kanske pappa

Samtidigt hemma hos Steffy mottages nyheten om hennes graviditet lite annorlunda. Finn har alltid velat bli pappa och även om Steffys snedsteg med Liam kom som en svårsmält chock, så kan han inte låta bli att stråla av glädje vid tanken på att de kanske ska få ett barn tillsammans. Risken är förstås att barnet är Liams och bara ett faderskapsprov kan ge dem svaren de behöver, men Finn väljer att hoppas på det bästa och hoppas att det här är början på en ljus framtid med Steffy!

Nästa avsnitt
✓ Liam drabbar samman i ett gräl med Finn om natten med Steffy.
✓ Hope anklagar Steffy för att vara ute efter hennes man.
✓ Thomas får besök av sin kompis Vinny.

En kommentar

  1. Ja vilken röra, Finn sa ju några sanningsenliga ord till Liam. Inte mer är rätt.,tycker synd om Hope. Inte Steffy, hon är också velig ang Liam. Flytta fotot intill dotterns rum, eller hur?

Lämna en kommentar