TISDAG 2 JULI 2019・Liam vaknar upp till en ny verklighet efter den vilda festen kvällen innan. Hope blir besviken när hon får veta vad som har hänt.

Vad hände i går?

Liam vaknar upp till en ny dag med en bländande huvudvärk och suddiga minnen från kvällen innan. Steffy fyller gärna i luckorna – han var på glatt festhumör och Ja, de har haft sex. Det var länge sen Steffy såg honom så avslappnad och lycklig som i går och eftersom hon inte anar att han blev drogad av hennes illasinnade bror, ser hon inget fel med det. Liam vet att han sårade Hope och är skyldig henne en ursäkt. Medan han är borta får Steffy besök av sin bror, som lyckas lirka ur henne vad som hände med Liam i natt. Steffy vet inte vad det här innebär ännu och hon vill gärna få en chans att fundera på det innan någon drar några slutsatser. Thomas gör det ändå – hon och Liam är ämnade för varandra och deras natt tillsammans bekräftar det.

Brooke får en uppdatering

Hope uppdaterar sin mamma om Liams märkliga beteende på festen. Hon missunnar honom inte att vara lycklig efter allt de har gått igenom, men anser att han gick till överdrift. Brooke tror att det är saknaden efter Hope som fick Liam att dricka för mycket och spåra ur.

Det bara hände

Senare kommer Liam på besök och ber Hope om ursäkt för sitt beteende på festen. Han känner sig tvungen att erkänna vad som hände innan Hope får reda på det av någon annan – att han gick till sängs med Steffy. ”Det bara hände”, konstaterar han ångerfullt. Hope försöker dölja sin besvikelse. Tidigare i går hävdade Liam att han och Steffy bara uppfostrade barnen ihop och att han sov i gästrummet, så vad har förändrats egentligen? Liam kan inte förklara det, men beklagar att det blev så här. Hope vill inte höra några ursäkter. Hon valde att annullera deras äktenskap och uppmanade honom att flytta tillbaka till Steffy. Som man bäddar får man ligga och Hope tänker inte skuldbelägga Liam för att hon blir sårad. ”Bara gå och var med din familj”, vädjar hon och försöker hålla tillbaka tårarna. ”Du lever livet som du förtjänar och som jag inte kunde ge dig.” □

Lämna en kommentar