4 – 5 MAJ 2022 • Brooke vaknar upp på nyårsdagen med huvudvärk och ångestfyllda minnesbilder från gårkvällen – vad hände egentligen med Deacon?

Ingen god morgon

”God morgon solstrålen”, är orden som väcker Brooke på nyårsdagens morgon och till hennes förskräckelse kommer de från Deacon som ligger bredvid henne i sängen! Med bultande huvudvärk försöker vår favoritblondin minnas vad som egentligen hände i går kväll – och förstå hur det kunde hända överhuvudtaget. ”Inget hände”, lovar Deacon, trots att de tydligen har tillbringat natten i samma säng. ” din säng”, rättar Deacon henne, som om det skulle göra saken bättre. Efter alla vodkasnapsar i går kväll behövde Brooke hjälp upp till sovrummet, så Deacon bäddade ner henne i sängen och råkade själv somna bredvid. Tomma flaskor och nyårspynt på nedervåningen vittnar om gårkvällens festligheter och Brooke grips av panik när hon ser ett SMS från Ridge, som meddelar att han är på väg hem och längtar efter sin fru!

Hur kunde det hända?

Brooke hinner bara städa undan det värsta och schasa ut Deacon bakvägen, innan Ridge kommer innanför dörren och ber om ursäkt för att han var förhindrad att skåla in det nya året med sin fru i natt. Brooke välkomnar honom med kramar och kyssar, samtidigt som hon kämpar för att förtränga ångesten och skamkänslorna för festnatten med Deacon. Medan Ridge tar en dusch, försöker Brooke komma underfund med vad hon har gjort och hur det kunde hända. Hon anar inte att boven i dramat är Sheila Carter, som bytte ut hennes alkoholfria bubbel. Nu gratulerar hon sig själv till en lyckad kupp och hoppas att det här bara är början på Brookes förfall!

Nästa avsnitt
✓ Brooke erkänner för Ridge att hon fick ett återfall på nyårsafton.
✓ Hope oroar sig för sin mamma.
✓ Taylor ger Sheila en varning.

Lämna en kommentar