MÅNDAG 17 JUNI 2019・Brooke misstänker att Thomas manipulerar sin son för att påverka Hopes känslor. Thomas fantiserar att Hope tackar ja till hans frieri. Liam förlåter sin pappa för gamla synder.

Varning för Thomas

En ny dag gryr i Los Angeles, men gårdagens problem kvarstår. Hope får påhälsning av sin mamma, som är orolig efter att ha sett henne dela en kram med sin styvbror i går kväll. ”Den man som ställer upp för dig under svåra stunder kommer sannolikt att orsaka fler”, varnar Brooke cyniskt. Hon befarar att Thomas manipulerar sin egna son för att framställa en falsk verklighet. Ett barn ger inte blommor och skriver söta lappar – farliga psykopater gör det. Samtidigt har Thomas ett snack med sin pappa om ödet – faktorn som har spelat en så stor roll i Ridge och Brookes förhållande genom åren. ”Ödet finns där när man är redo att ta det i anspråk”, förklarar Ridge, medan Thomas fantiserar att Hope tackar ja till hans frieri och att de blir en lycklig familj med Douglas. ”Jag har väntat tillräckligt länge”, viskar Thomas för sig själv.

Far och son sluter fred

Liam och Steffy får morgonbesök av Bill och Katie som berättar sin glada nyhet – de är tillsammans igen. Stämningen är fortfarande lite frostig mellan far och son, med tanke på Steffys snedsteg med sin svärfar för ett par år sen, men Katie tycker det är dags att begrava stridsyxan och gå vidare. Alla håller med. Liam vill inte att hans pappa ger några storslagna löften som han ändå inte kan hålla, utan accepterar att han är som han är och att de kommer att ha sina dispyter ibland. En kram på det och livet kan gå vidare. □

Lämna en kommentar