26 – 27 OKTOBER 2020 · Hope vädjar till Liam att sluta lägga sig i Steffys liv och fokusera på deras egna familj istället. Zoe försöker charma Zende med mode och musik.

Liams insikt

Den sista tiden har Liam hävdat med en dåres envishet att Dr. Finnegan inte är ett lämpligt val av kille åt mamman till hans ena barn. Hope däremot tror att hennes mans protester beror på ett helt annat problem – svartsjuka. Liam förnekar det bestämt, men efter att ha levt i triangeldramat med honom och Steffy i så många år, vet Hope att han har känslor för sin ex-fru. Hon har till och med lärt sig att acceptera det, eftersom hon ändå känner sig trygg i deras äktenskap och Liams beslut att bilda en familj med henne. Men det är respektlöst mot henne att Liam är så engagerad i sin ex-frus privatliv och därför vädjar hon till honom nu: ”Låt Steffy leva sitt liv.” Även om hon väljer att göra det med Finn. Liam inser till slut att Hope har rätt och han fattar ett stort beslut. Du ser det i tisdagens avsnitt på Playdays. Samtidigt erkänner Finn och Steffy att deras känslor för varnadra är ömsesidiga och utbyter både kyssar och kärleksförklaringar.

Mode och musik

Zoe har bara dejtat Carter i några veckor, men redan fått erbjuande om att flytta in hos honom. Zoe vill inte ha för bråttom – särskilt inte med tanke på att arvingen Zende Forrester är tillbaka i stan. I dag försöker hon väcka hans intresse genom att bjuda på en privat modevisning av hans nya klänning – och ett musikaliskt nummer med en låt som hon har skrivit själv! Zende blir djupt imponerad av Zoes talanger. Kolla in måndagens och tisdagens avsnitt på Playdays för att se om du också blir det!

Nästa avsnitt
✓ Finn lovar att älska Steffy och ta hand om henne.
✓ Zende anförtror sin innersta önskan för Zoe.
✓ Thomas tar emot en märklig leverans.

En kommentar

  1. Zoe är inte rättvis mot Carter hon verkar spana in Zende,tror att hon väntar på att Zende ska visa henne uppmärksamhet. Lite falsk av henne.

Lämna en kommentar