MÅNDAG 7 JUNI 2021 · Zoe blir förkrossad när hon inser att Carter har en annan kvinna. Eric bestämmer sig för att ge sitt äktenskap en ärlig chans och Quinn sluter en otrohetspakt med Carter.

Den andra kvinnan

Fullmånen lyser klart över Los Angeles i afton när Carter och Quinn återigen ger efter för sina köttsliga lustar i sovrummet. Men den här gången får de oväntat besök mitt under den pågående kärleksakten. ”Carter är du där?” undrar Zoe, som har smitit in i lägenheten för att överraska sin älskade. Mest överraskad blir hon själv när hon hittar Carter liggandes i sin säng, andfådd och rosig om kinderna. Till och med Zoe anar vad som pågår: ”Finns det en annan kvinna här?” undrar hon och tittar sig omkring, medan Quinn gömmer sig under sängen tillsammans med Carters dammråttor och försöker undvika att fira av en nysning. Förnedringen är total när Zoe inser att den hemliga kvinnan befinner sig i rummet just nu. ”Jag trodde att du skulle ge mig och oss en andra chans” snyftar hon, men tvingas konstatera att det inte är aktuellt om han redan har gått vidare med en annan kvinna. Carter föreslår att de fortsätter samtalet på nedervåningen, men Zoe har inget mer att säga och lämnar lägenheten med tårar i ögonen.

Otrohetspakten

Quinn kravlar fram under sängen och drar en lättnadens suck för att Zoe inte såg att det var hon i alla fall. Insikten om hur nära det var att deras otrohetsaffär blev avslöjad förstärker Quinns beslut att hon och Carter inte kan träffas mer. ”Vi hade ett kort ögonblick som vi båda verkligen behövde”, men det kan aldrig hända igen, klargör Quinn och tillägger att hennes äktenskapsproblem med Eric går att lösa och är ingen ursäkt för att vara otrogen. Därför föreslår hon en otrohetspakt: ”Vi måste ta med oss den här hemligheten till våra gravar.” Samtidigt inser Eric att hans fru måste ha blivit sårad när han avvisade hennes närmanden och han bestämmer sig för att ge deras äktenskap en välförtjänt chans. ”Jag ger inte upp Quinn och mina äktenskapslöften för hon har hållit sina till mig”, tror Eric. Kort därefter kommer en upprörd Zoe till kontoret och berättar om chockupptäckten hemma hos Carter: ”Han låg i säng med en annan kvinna.” Se de chockade reaktionerna i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Zoe känner igen Quinns jacka från Carters sovrum.
✓ Quinn berättar för Shauna om sängkammarfarsen i går kväll.
✓ Eric försvarar Quinn.

Lämna en kommentar