ONSDAG 17 FEBRUARI 2021 • Liam och Steffy erkänner sitt svek, men kan deras partners förlåta dem? Zende övertalar Paris att stanna och tacka ja till jobbet.

Säg inte att det är över

Sedan Steffy upptäckte att hon är gravid inser både hon och Liam att det bara finns en sak att göra – berätta sanningen om deras otrohetsnatt för sina respektive partners. Men de väljer att göra det på helt olika sätt. Vi börjar med Liam, som har velat lätta på sitt dåliga samvete i flera dagar men inte har lyckats ta bladet från munnen förrän nu. Som förväntat blir Hope helt förtvivlad när hon förstår vad hennes gråtande make försöker stamma fram. Liam vet att det inte finns några ursäkter, men det finns orsaker och dem vill han redogöra för. Hope lyssnar sammanbitet när hennes man berättar hur han kände när han trodde att hon var otrogen med Thomas, att han sökte tröst hos Steffy och bedövade sorgen med alkohol. Nu befarar han att det här misstaget ska kosta honom äktenskapet med Hope och deras familjeliv. ”Säg att det inte är över och att det finns en liten chans att du kan förlåta mig”, vädjar han tårögd. Kan Hope förlåta det här – borde hon ens försöka? Tyck till längre ner på sidan!

Jag ber dig, snälla… Låt mig inte ha förstört vårt liv tillsammans.

– Liam Spencer

Steffy har nåt att berätta

Hope är inte den enda som får ta del av den dåliga nyheten. Steffy inser att även hon måste krypa till korset och erkänna sina synder för Finn. Eftersom de inte har känt varandra så länge och Steffy är osäker på hur han ska reagera, inleder hon med en Bekännelse Light och säger att Liam kom förbi härom kvällen och ”Vi kysste varandra.” Finn drar en lättnadens suck för att det inte var värre än så. En liten kyss kan han förlåta, även om han inte gillar det och kräver att Liam respekterar deras förhållande. Steffy ser obekväm ut och släpper sedan den riktiga chocknyheten: ”Liam stannade över natten och vi låg med varandra.” Bara några minuter tidigare planerade Finn ett familjeliv och en framtid med Steffy och nu får han veta att hon har gått till sängs med sin ex-man – kan den gode doktorn acceptera det här?

Nästa avsnitt
✓ Liam försöker övertala Hope att förlåta honom – men han har något mer att erkänna.
✓ Finn ifrågasätter om han och Steffy har någon framtid.
✓ Zoe får veta att Paris har kysst Zende.

Lämna en kommentar