13 – 14 JUNI 2022 • Brooke får besök av en skadeglad Sheila. Hope ber sin pappa om en stor tjänst. Ridge får stöd av sin familj med Taylor, men sörjer sitt äktenskap.

Hope får en idé

Om hämnden är ljuv, har Sheila Carter all anledning att njuta just nu. Hennes lömska champagnekupp på nyårsafton har gett bättre resultat än hon hade vågat drömma om och verkar nu ha kostat Brooke hennes äktenskap med Ridge. “Jag varnade dig för att jäklas med mig”, tänker Sheila högt och är stolt över sin egna förträfflighet. Samtidigt är Brooke helt otröstlig och kan inte sluta gråta. En ödesdiger kväll förstörde hela hennes liv och hon kan inte begripa vad som plötsligt väckte hennes törst på alkohol efter flera års nykterhet. Plötsligt får Hope en idé. Hon besöker sin pappa på hans arbetsplats och ber honom att försöka prata förstånd med Ridge. Förslaget är något riskabelt, med tanke på att herrarna försökte slå ihjäl varandra sist de träffades, men Hope tror att Deacon är den enda som kan övertyga Ridge om att han inte är ute efter ta Brooke ifrån honom.

Sheila strör salt i såren

Samtidigt märker Steffy och Thomas att deras pappa är deppig efter sitt möte med Brooke, då han meddelade henne att deras äktenskap är över. Med hjälp av Taylor försöker de övertyga honom att han gjorde det enda rätta. De kan ge honom det rofyllda och tillfredsställande liv som Brooke inte kan. Planen är att han ska bo i Steffys gästhus så länge, för att få stöd från sin “riktiga” familj och inte minst Taylor medan han vänjer sig vid sin nya livssituation. Samtidigt får Brooke oönskat besök av Sheila, som inte kan låta bli att strö salt i såren. “Ridge förtjänar att vara med någon som Taylor som har klass”, väser hon hånfullt och påpekar det ironiska i att Brooke ville hålla henne borta från sin son och barnbarn, men nu är det hon själv som har förlorat den hon älskar!

Nästa avsnitt
✓ Brooke anklagar Taylor för att försöka stjäla hennes man.
✓ Deacons möte med Ridge går inte som tänkt.
✓ Deacon förklarar sin kärlek för Brooke.

En kommentar

  1. Sheila njuter av sitt verk, hon ser också ut som den som passar in i det hon gör😠

Lämna en kommentar