8 – 9 JUNI 2021 · Nyheten om Carters hemliga kvinna väcker frågor och misstankar. En jacka kan vara bevismaterialet som avslöjar sanningen. Någon träder fram och erkänner sig skyldig.

Vems jacka är det?

En ny dag gryr och en ny fråga har hamnat överst på allas dagordning: Vem är Carters hemliga älskarinna? Kvällen innan upptäckte Zoe till sin stora besvikelse att mannen som hon har kämpat i veckor för att få tillbaka, redan har gått vidare med en annan kvinna, vars identitet är okänd. Inte för oss tittare förstås, för vi vet ju att Quinn är damen i dramat. Medan Carter, Quinn och Shauna försöker utforma en strategi för att sexskandalen inte ska brisera, blir de konfronterade av en förkrossad Zoe som kräver svar. ”Vem har tagit min plats i Carters liv och i hans säng?” vill hon veta. En pinsam tystnad uppstår och oroliga blickar utbyts. Shauna bestämmer sig för att ”Quinn och jag ska lämna er i fred.” Hon tar sin väninnas jacka över armen och är på väg att gå, när Zoe stoppar henne. ”Är det din jacka?” undrar hon, eftersom hon minns att den låg på golvet i Carters sovrum i går kväll och därmed borde tillhöra kvinnan som han gick till sängs med. Zoe drar den enda logiska slutsatsen – att Shauna är hennes kärleksrival!

Hon tar på sig skulden

Shauna väljer att skydda sin väninna och ”erkänner” därför att hon är Carters hemliga älskarinna. Hon är singel och det är faktiskt han också, även om Zoe inte vill acceptera det, så de fattade tycke för varandra och hamnade i säng tillsammans. Quinn och Carter ser plågsamt ångestfyllda ut när Zoe börjar ställa en massa obekväma frågor: Hur länge har förhållandet pågått? Är hon den sista som får veta det? Skrattar alla bakom hennes rygg? Ingen vill svara, men Shauna förtydligar i alla fall att det inte finns någon kärlek mellan henne och Carter. Det handlade bara om sex. Zoe drar en lättnadens suck och anser därmed att hon fortfarande har en chans med Carter. Hon gillar inte att han har varit med nån annan, men det förändrar inte hennes känslor för honom. Quinn får återigen skrämselhicka när Zoe säger att hon först trodde att jackan var hennes, men sen insåg att det var omöjligt eftersom ”Du är en riktig vän och skulle aldrig göra nåt sånt.” Vilken soppa! Om våra vänner får någon klarhet i vem Carters älskarinna egentligen är, det återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Carter ger Zoe ett oväntat besked.
✓ Ett tystnadslöfte avläggs.
✓ Quinn återförenas med sin man.

Lämna en kommentar