MÅNDAG 20 SEPTEMBER 2021 • Släkt och vänner samlas till Finn och Steffys bröllop, men oro uppstår när en mystisk gäst gör entré!

Vi hälsar varmt välkommen till en ny Glamour-vecka som till stor del kommer att fokusera på Finn och Steffys bröllop. Mycket drama och överraskningar väntar, så det är bara att hänga med från början och försöka att inte bita på naglarna!

Damen i vitt

Bröllopsdagen inleds med stämningen på topp när släkt och vänner samlas i Forrestervillan för att stötta Finn och Steffy när de tar nästa stora steg på sin livsresa tillsammans. Steffy får hjälp med att göra sig i ordning av Paris, som har med sig champagne, och Hope, som oväntat blev tillfrågad att ställa upp som hedersbrudtärna. Medan damerna skålar i champagne och gästerna på nedervåningen är fullt upptagna med att mingla, smiter en mystisk gäst in till huset. Hon är helt klädd i vitt, inklusive en slöja som döljer hennes ansikte. Jack Finnegan befarar att inkräktaren är illasinnad, så han springer fram och konfronterar den hemliga damen. Kan det vara Taylor som har lyckats komma på sin dotters bröllop ändå? Eller kanske en galen ex-flickvän till Finn som kommit för att hämnas? Vi avslöjar sanningen i nästa stycke, så bara hoppa ner ett snäpp om du inte kan hålla dig!

Ridges känslosamma tal

Det visar sig att den mystiska damen i vitt bara är… Pam! Alltså Erics gamla svägerska. Vi kan alla dra en lättnadens suck och konstatera att inget hindrar bröllopet från att gå av stapeln. Innan ceremonin drar igång, smiter Ridge upp till övervåningen och har ett faderligt snack med sin dotter. Han vet att Finn är den bästa svärson man kan önska sig, men det är ändå med blandade känslor som en pappa överlämnar sin dotter till en annan man. Inte för att det här är Steffys första bröllop direkt, men vi kan väl låtsas. Till slut gör hon entré i trappan till tonerna av bröllopsmarschen och ser så vacker ut att Finn tappar andan. Innan prästen tar över ceremonin, ber Ridge att få hålla ett tal till brudparet som inte lämnar ett öga torrt. Du ser det förstås själv i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays. Imorgon fortsätter kärleksfesten – och Finn får en överraskning som han sent kommer att glömma. Missa inte det!

Nästa avsnitt
✓ Hope håller ett fint tal till brudparet.
✓ Finn och Steffy utbyter äktenskapslöften och blir man och hustru.
✓ Finn möter sin biologiska mamma – och hon är någon som vi alla känner alltför väl!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *