ONSDAG 21 JULI 2021 • Liam ber Thomas om en oväntad tjänst: ”Ta hand om Hope och barnen.” Quinn vädjar till Paris att bevara hennes hemlighet!

Ta hand om min familj

Thomas har övertygat de flesta i sin omgivning om att han inte längre är besatt av Hope, men Liam har fortsatt att förhålla sig skeptisk sin rival. Nu känns det som ombytta roller när Liam, som är frihetsberövad och misstänkt för mord, möter Thomas, vars bästa vän har bragts om livet, med en glasskiva mellan varandra i häktets besöksrum. ”Du dödade min bästa vän”, morrar Thomas ilsket, medan en uppgiven Liam bara kan konstatera att han har rätt: ”Vinny är död på grund av mig.” Liam understryker att det var en olycka, men medger att han borde ha trotsat sin pappa så fort han fick reda på mörkläggningen och berättat sanningen för polisen. Thomas påpekar att Liam ska föreställa ”Bill Spencers raka motsats” som alltid gör det rätta, så vad har hänt med honom? Liam känner inte igen sig själv längre. ”Jag vet inte vem jag har blivit – han som ljuger, bedrar och dödar folk.” Nu riskerar han att få betala för det med år av sitt liv bakom galler – kanske till och med decennier. Därför känner han sig tvungen att göra det otänkbara – be sin ärkefiende Thomas om en enorm tjänst: ”Hur länge jag än blir borta, så måste du ställa upp för Hope och barnen.” Hur Thomas reagerar på Liams förfrågan ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Quinns desperata drag

Zoes liv har tagit en positiv vändning och nu är hon lyckligare än någonsin. ”Jag ska gifta mig med mannen jag älskar – livet kunde inte vara bättre”, utbrister hon glatt och visar upp den överdådiga diamantringen på sitt finger. Paris har dock svårt för att dela sin systers glädje, eftersom hon precis har upptäckt att den bygger på en lögn. Quinn är Carters hemliga älskarinna och Zoe förtjänar att få veta sanningen. Dessvärre får inte Paris en syl i vädret eftersom Zoe bara går an om hur perfekt hennes liv är, så avslöjandet blir bordlagt så länge. Samtidigt får Quinn veta att hennes otrohetsskandal är på väg att brisera, så hon åker raka vägen till Forresters kontor för att förhindra en katastrof. När Paris vägrar ljuga för sin syster, påtalar Quinn att Zoe inte har betett sig som en exemplarisk syster den sista tiden – och avslöjar att hon spetsade Paris smoothie med laxeringsmedel för att sabotera hennes dejt med Zende för några veckor sedan. Paris blir förvånad, men tycker inte att det har med saken att göra. Till slut blir Quinn så desperat att hon går ner på knä framför Paris och erbjuder sig att hjälpa hennes karriär om hon bara bevarar hennes hemlighet. Hur Paris reagerar på det ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Hope blir chockad när hon får veta vad Liam bad Thomas om.
✓ Wyatt besöker sin bror i häktet.
✓ Carter vädjar till Paris att bevara hemligheten.

Lämna en kommentar