CROSSOVER • Sally Spectra har hittat ett nytt hem – men hennes gamla intriger i Glamour hotar hennes nya framtid!

Sallys nya liv

Ett halvår har gått sen Sally Spectra tvingades lämna Glamour med svansen mellan benen efter avslöjandet att hon spelat dödssjuk för att vinna Wyatts kärlek. Så vart tog hon vägen sen? Nu visar det sig att hon har flyttat till en annan såpopera! Glamours systerserie Young and the Restless, eller Makt och begär som den svenska titeln lyder, har gett ett hem åt den intrigerande rödluvan, som på kort tid har lyckats väcka uppståndelse i den lilla staden Genoa City där serien utspelas. För att få en exklusiv inblick i Sallys nya liv – kolla in spellistan här ovanför ↑ Som vi ser kommer Sally till Genoa City för att börja om på ny kula och lägga alla tråkigheterna med Wyatt och Flo bakom sig. Hon träffar en snygg kille, får jobb som chefsassistent och blir snabbt ovän med Summer Newman som tillhör stans mest inflytelserika familj.

Summer litar inte på Sally och i samband med en affärsresa till Los Angeles där hon ska sluta avtal med Spencer Publications, passar hon även på att luska lite i Sallys förflutna med Wyatt och Flo – vilket visas just nu i Glamour – men handlingen löper alltså parallellt mellan de båda serierna!

Övergångar genom åren

Det här är inte första gången som karaktärer vandrar mellan dessa båda serier. På 90-talet rymde Sheila Carter från sina terrordåd i Makt och begär och försökte skapa ett nytt liv med Eric i Glamour. Lauren Fenmore är god vän med Eric och båda två har besökt varandras såpor flera gånger genom åren. Rick Forresters ungdomskärlek Amber fick en ny hemvist i Makt och begärs Genoa City. Fler övergångar mellan serierna ser du i klippet här ovanför ↑ Ibland är såpavärlden liten!

Lämna en kommentar