TISDAG 13 OKTOBER 2020 · Ridge blir besviken när han inser att Shauna ljög om vad som hände i Las Vegas, men kan han förlåta henne? Quinn hånar Brooke och tar ut segern i förskott, men ödet vill annorlunda.

Alla korten på bordet

Shauna Fulton borde sväva på rosa moln av lycka i dag, för äntligen ska hennes stora kärlek Ridge lova att älska henne i nöd och lust, trots att han är nykter. Samtidigt skaver det dåliga samvetet över bröllopsbluffen i Las Vegas och till slut inser Shauna att hon måste erkänna sannningen för sin brudgum innan vigseln. En dramatisk bekännelse som denna borde förstås göras öga mot öga i verkligheten, men eftersom skådisen Denise Richards är fast på en filminspelning i Spanien får det duga med ett FaceTime-samtal. Hon hinner knappt säga hej innan Ridge avbryter henne och klargör att han redan vet alltihop – att hon låg bakom sms:et till Carter som avslutade hans äktenskap med Brooke, för att sedan lura honom till kapellet i Las Vegas och gifta sig på fyllan. ”Du lurade mig till giftermål”, konstaterar han. Shauna vet att det inte finns några ursäkter. Visserligen var Quinn den pådrivande faktorn, men Shauna hade kunnat säga nej. ”Kan du någonsin förlåta mig?” undrar hon. Svaret är kort och koncist: ”Adjö, Shauna.”

Tårar av lycka

Samtidigt beger sig en desperat Brooke till familjen Forresters hem för att stoppa bröllopet, ovetande om att det inte behövs längre. Quinn har tagit ut segern i förskott och njuter av att håna Brooke för hennes svidande nederlag. ”Mitt porträtt hänger fortfarande över spismanteln och den enda som blir utsparkad från familjen i dag är du”, klargör hon självsäkert. Vi misstänker att hon snart kommer att få äta upp de orden. En uppgiven Brooke kommer hem och tvingas inse att hon har förlorat sin livs kärlek för gott. Eller? Ett spår av rosblad på golvet i sovrummet leder ner för trappan och fram till… Ridge med en ros i handen! Han kunde inte gifta sig med Shauna därför att ”Det har alltid varit du.” Slutet gott, allting gott. Eller?

Nästa avsnitt
✓ Modedesignern Zende Forrester återvänder från Paris.
✓ Eric blir vittne till ett telefonsamtal som avslöjar hans hustrus lögner.

Lämna en kommentar