15 – 16 JULI, 2021 • Kontorsskvaller och nyfikna tjuvlyssnare hotar att avslöja Quinns otrohetsaffär med Carter: ”Om Eric fick reda på det skulle det vara över.”

Saftigt kontorsskvaller

Quinn och Shauna är väninnor som alltid ställer upp för varandra, så när Quinns otrohetsaffär med Carter riskerade att avslöjas, valde Shauna att ingripa och hävdade att hon var Carters hemliga älskarinna – inte hennes väninna. Quinn vet att hennes äktenskap står på spel. Eric skulle aldrig förlåta henne om han fick veta att hon gått till sängs med en annan man, så det är avgörande att bluffen upprätthålls. Nu sprids nyheten om ”Carter och Shaunas flirt” som en löpeld i korridorerna på Forrester Creations och når fram till Flo, som vägrar tro att det är sant. Hon och hennes mamma berättar allt för varandra och det här har hon inte hört något om. Paris hävdar ändå att det är sant och hoppas att Flos mamma kan hålla tassarna borta från hennes blivande svåger, eftersom Zoe förtjänar lugn och ro i sitt förhållande nu. Flo blir chockad när Shauna tvingas ”erkänna” att det är sant. Hon och Carter hade en tillfällig flirt, men Shauna lovar att det är ett avslutat kapitel. Hon önskar att alla bara kunde glömma det här och gå vidare – särskilt eftersom hon själv vet att hela historien är en bluff.

En fluga på väggen

Nyheten om Carter och Shaunas flirt möts med förvånade reaktioner från fler håll. Eric förstår inte varför hans fru Quinn var så hjälpsam i att återförena Carter med Zoe, om hon visste att hennes väninna var intresserad av honom. Paris tycker det är märkligt att Shauna undanhöll det här för sin dotter, men samtidigt vore det ännu märkligare om Shauna påstod att hon varit med Carter om det inte var sant. Paris frågetecken får dock ett svar senare, när hon hör Quinn och Shauna ha ett förtroligt samtal inne på chefskontoret. ”Din hemlighet stannar hos mig”, lovar Shauna och tillägger att ”Ingen kommer få veta att kvinnan som Carter var med inte var mig – utan dig!” Men det är precis vad som händer när Paris hör vartenda avslöjande ord och förstår att Quinn har begått det ultimata sveket mot både sin man och Zoe. Kommer Paris att avslöja väninnornas bluff? Vi håller andan i väntan på nästa veckas Glamour!

Nästa avsnitt
✓ Shauna vädjar till Paris att inte avslöja sanningen om Quinn och Carters romans.
✓ Carter överraskar Zoe med ett nytt frieri.
✓ Quinn och Eric har en romantisk afton – kanske deras sista?

Lämna en kommentar