Hope och Steffy hamnar på varsin sida i en infekterad konflikt. ✔️Anklagelser om barnstöld! ✔️Steffys pillerberoende!

Steffys nya liv

Hope och Steffy har konkurrerat om samma man och samma barn genom åren och nu verkar ännu en känslosam strid vara på väg att blossa upp. Steffy är hemma och återhämtar sig efter sin svåra trafikolycka i somras och har fortfarande så ont i kroppen att hon måste medicineras med starka läkemedel. Hon är van vid att leva ett hektiskt liv som ensamstående mamma och framgångsrik VD för familjeföretaget, men de svåra smärtorna har tvingat henne att bli hemmasittande och vissa dagar är det en utmaning att bara kliva upp ur sängen på morgonen. Liam och Hope tagit ett större ansvar för Kelly, eftersom Steffy har svårt för tunga lyft och behöver så mycket lugn och ro som möjligt, men nu börjar situationen orsaka spänningar i relationerna.

Saknaden efter sin dotter

Steffy blir deprimerad av att vara ensam hemma och saknar sin dotter när hon är hos sin pappas familj. Samtidigt välkomnar den barnkära Hope att ha fått tillökning i sin barnaskara och tycker det är viktigt att Kelly känner sig som hemma även hos henne och Liam. En kväll sitter Steffy och väntar på att Liam ska komma och lämna tillbaka Kelly som planerat, men istället meddelar Hope i telefon att flickan själv har önskat att få stanna hos dem ännu en natt och leka med sin halvsyster Beth och kusin Douglas. Steffy hör de glada barnskratten genom telefonen och kan förstås inte säga något annat än att det är okej, även om hon blir djupt sårad innerst inne över att hennes egna dotter trivs bättre i någon annans hem. Steffy får tårar i ögonen när hon tittar på fotot med henne och Liam på väggen och påminns om en tid när de var lyckliga och planerade att leva tillsammans som en familj. Nu gör han det med Hope istället och Steffy känner sig ensam och övergiven. Sorgen blir så stark att hon försöker bedöva den genom att ta en värktablett tillsammans med alkohol och somnar sedan gråtandes på soffan.

Beroende av piller?

Dagen därpå vaknar Steffy omtöcknad och förvirrad på soffan, när hennes bror bankar på dörren. Thomas känner knappt igen sin syster längre och är orolig för att hennes destruktiva beteende ska spåra ur. Steffy blir bara irriterad över att han och alla andra frågar hur hon mår hela tiden. Självklart mår hon inte bra under omständigheterna, men hon gläds i alla fall åt att hennes dotter ska komma hem i dag. Därför blir besvikelsen enorm när Hope senare dyker upp utan att ha Kelly med sig. Hon förklarar att barnen var upptagna med sina lekar och inte ville slita sig från varandra. Det blir droppen som får bägaren att rinna över för Steffy. Hon blir rasande och anklagar Hope för att försöka stjäla hennes dotter! Samtidigt blir Hope chockad över anklagelsen och inser att Steffy förmodligen mår sämre än vad någon av dem trodde. Det är tydligt att de starka värktabletterna påverkar hennes beteende och att hon håller på att utveckla ett beroende. När Dr. Finnegan vägrar skriva ett nytt recept, blir Steffy desperat och vänder sig till sin brors kompis Vinny som langar droger!

Hur ska det här sluta? Det finns bara en sak att göra – häng med varje dag här och på Playdays för att se hur historien utvecklar sig!

Lämna en kommentar