21 – 22 OKTOBER 2021 • Finn ångrar sina hårda ord när Sheila kollapsar och måste föras till sjukhus, men Steffy är säker på att alltihop är en bluff!

Sheila till sjukhus

Finn har lovat Steffy att hålla sin galna mamma borta från deras hem och inte ha någon mer kontakt med henne, men det blir lättare sagt än gjort när Sheila smiter in genom en öppen altandörr och kräver att få träffa sitt barnbarn ännu en gång. När Finn säger ifrån på skarpen att hon inte är välkommen och aldrig kommer ha en plats i hans liv, blir Sheila så upprörd att hon kollapsar på golvet! Hon blir förd till sjukhuset med ambulans – till synes medvetslös. Finn känner enorma skuldkänslor, eftersom han förstår att det var hans hårda ord som orsakade hennes tillstånd, och nu lovar han att inte vika från hennes sida. ”Jag är här, mamma” säger han upprepade gånger, eftersom Sheila tidigare önskade att han skulle kalla henne ”mamma.”

Bluff eller inte?

Samtidigt är Steffy helt övertygad om att Sheila Carter inte utgör något hot mot hennes familj längre. Nu förstår Finn att hon är farlig och måste hållas borta. Därför blir hon helt bestört när Finn plötsligt ringer och säger att han är på sjukhuset med sin mamma, efter att hon svimmat i deras hem. En upprörd Steffy åker raka vägen till sjukhuset och anklagar Sheila för att fejka sitt hälsotillstånd för att manipulera hennes make, som verkar svälja allt med hull och hår. Är Sheila sjuk på riktigt eller är alltihop bara en bluff? Det ser du själv i avsnitten som ligger på Playdays och väntar på dig!

Nästa avsnitt
✓ Steffy försöker övertyga Finn om att hans mamma bluffar.
✓ Paris kommer till sjukhuset för att visa sitt stöd.
✓ Sheila anklagar Steffy för att vara känslokall.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *