TORSDAG 27 JUNI 2019・Hope och Thomas kommer hem till Steffy och Liam för att njuta av en trevlig sommardag på stranden, men konflikter och lögner riskerar att komma upp till ytan.

Träning och droger

Thomas börjar dagen med ett träningspass i sovrummet och beundrar sedan resultatet i spegeln. Han planerar en stor dag med många nya lögner och intriger, så det gäller att ladda med endorfiner – och även något annat, ska det visa sig senare. Douglas får detaljerade instruktioner att ge Hope en kram, innan de ska bege sig hem till Steffy för en obekväm parpicknick på stranden. Brooke undrar om hennes dotter verkligen vill utsätta sig för att se mannen hon älskar leka familj med sin ex-fru, men Hope påminner henne om att annulleringen av äktenskapet var hennes beslut och nu måste hon bita i det sura äpplet. Thomas får besök av sin gamla polare Vincent, som levererar en påse med suspekta piller i utbyte mot en bunt pengar. Vi misstänker att det handlar om något starkare än Omega 3-vitaminer och nog ska användas till illasinnade syften!

Obekväm parträff

Liam visar upp en ny och kortsnaggad sommarfrisyr i dag, samtidigt som han bävar för att måsta tillbringa dagen med sin ärkerival Thomas. Steffy tar honom åt sidan och kräver att han håller tungan rätt i mun, för att inte förstöra stämningen under den trevliga sommarfest som hon har planerat för dagen. Men senare kan Liam ändå inte låta bli att ifrågasätta vad Thomas grälade med Emma om innan hennes död. Thomas upprepar sin lögn att det bara var en liten dispyt om temat för nästa modevisning.

Hopes ödesdigra felsägning

Hope ser fram emot att få träffa Phoebe igen, men Thomas undrar om det verkligen är så lämpligt när hon fortfarande sörjer Beths död. Då kan inte Liam hålla tillbaka sin irritation längre och fräser att Hope är välkommen hem till honom och Steffy precis när hon vill för att träffa flickorna. Det har varit en stor tröst för henne i processen att bearbeta sorgen. Thomas ber om ursäkt, men senare får han vatten på sin kvarn när Hope håller Phoebe i famnen och råkar kalla henne för ”Beth.” Alla tappar hakan av chock och undrar om hon har fått ett psykbryt. Alla utom Beth själv möjligtvis, som får höra sitt riktiga namn för första gången! □

Lämna en kommentar