6 – 7 APRIL 2021 · Zoe vägrar släppa Carter: ”Gör vad som än krävs för att få tillbaka honom.” Flo får ett oväntat erbjudande och Zende har en överraskning åt Paris.

Zoe ger inte upp

Hon är Forresters läckra supermodell och han är advokaten som nyligen blev befordrad till en chefsposition. Tillsammans var de modebranschens hetaste kärlekspar och planerade ett lyckligt liv tillsammans, men allt gick åt pipsvängen när det uppdagades att Zoe hade en hemlig flirt med Forresterarvingen Zende bakom ryggen på sin fästman. Carter anklagade henne för att vara en falsk lycksökerska och klargjorde att bröllopsplanerna var inställda. Nu har det gått en tid och Carter har försökt läka sitt brustna hjärta genom att fokusera på jobbet, medan Zoe har rannsakat sig själv och insett att han är den enda mannen för henne och att hon inte vill något hellre än att bli hans fru. Nu besöker Zoe hans kontor och gör ett desperat försök att vinna tillbaka hans förtroende. ”Snälla Carter, kan du bara ge oss en till chans?” vädjar hon. Carter ger henne nobben, men erkänner senare för Ridge att mötet med Zoe väckte starka känslor inombords. Han vet inte vad han ska göra. Samtidigt inser Zoe att hon måste göra nåt drastiskt om hon inte ska förlora Carter för gott. Medan han är på jobbet, använder hon nyckeln som han gav henne för att smyga in till hans lägenhet och arrangera en romantisk stämning med levande ljus. Senare när Carter kommer hem från jobbet möts han av Zoe, iklädd en smaragdgrön sidenklänning och med siktet inställt på att väcka liv i deras passion igen. Kommer Carter att falla för frestelsen?

Ett nytt jobb åt Flo

För bara några dagar sen blev Flo accepterad av sina fastrar som en del av familjen Logan och nu kommer nästa glädjebesked. Katie övertalar sina systrar och Ridge att ge Flo ett jobb på Forrester Creations. Flo blir rörd till tårar och tackar ja utan att tveka. Tanken är att hon ska jobba med Katie på PR-avdelningen, med marknadsföring av stiftelsen som Paris sköter nu. Flo svävar på moln av lycka och känner att alla bitarna har fallit på plats. Hon har en god relation till sin pappas familj, ett nytt toppjobb på Forrester och ett lyckligt förhållande med sitt livs kärlek Wyatt. Kan livet bli mer perfekt? Eftersom det är Glamour det handlar om skulle vi nog ändå ge rådet att njuta så länge det varar!

Nästa avsnitt
✓ Zoe försöker övertala Carter att ge deras förhållande en chans.
✓ Zende överraskar Paris med en extravagant present.
✓ Thomas konfronterar Vinny i labbet och kräver bevis för att faderskapstestet är korrekt.

Lämna en kommentar