MÅNDAG 2 NOVEMBER 2020 · Ett tekniskt fel kan ha förstört Zanders chans med Zoe. Wyatt är besviken på sin mamma. Thomas vill visa Hope att han har förändrats.

Tekniskt fel

Carter vaknar upp till en god morgon i dag med Zoe vid sin sida. Japp, de har tillbringat natten tillsammans. Carter serverar frukost och försöker återigen övertala henne att flytta in permanent, men Zoe står fast vid sitt beslut att skynda långsamt. Samtidigt kommer Zende till jobbet och verkar lite deppig över att Zoe aldrig kom till kontoret i går kväll, som han bad om i ett sms och nu har hon tydligen tagit en sovmorgon. Till slut kommer Zoe till jobbet, samtidigt som Zende upptäcker att hans sms aldrig levererades till henne i går. Till hans stora besvikelse erkänner Zoe att hon har tillbringat natten med Carter. Frågan är om hon hade gjort det ifall hon hade fått Zendes sms?

Gå inte, Thomas

Vi hoppas att en god natts sömn har gjort underverk för Thomas mentala hälsa, men det verkar inte så. Han börjar dagen med att inspektera Hope-dockan och konstaterar att rösterna han hörde i går bara var vanföreställningar. Stämningen blir obekväm när han kommer till jobbet och träffar den riktiga Hope. Hon står fast vid sitt beslut att inte låta honom jobba med hennes kollektion den här gången. Thomas lovar att kämpa vidare och bli den människa som Hope kan tänka sig att samarbeta med i framtiden. Men när han ska lämna kontoret börjar dockans röst eka i hans huvud: ”Gå inte, Thomas” och han får svårt att skilja på fantasi och verklighet igen!

Nästa avsnitt
✓ Wyatt får panik när Flo erbjuder hans mamma att flytta in hos dem.
✓ Ridge och Brooke får goda nyheter.
✓ Zende döljer sina känslor för Zoe.

Lämna en kommentar