Otroligt men sant – Ridge och Shauna är gifta! ✔️Hur kunde det hända? ✔️Är äktenskapet giltigt? ✔️Hur ska Brooke reagera?

Ursäkta, är vi gifta?

Förra veckans Glamour slutade med att Shauna levererade ett chockbesked – hon och Ridge gifte sig när de var i Las Vegas nyligen! Ridge var för onykter för att ens komma ihåg vigseln, men enligt Shauna lovade de varandra evig trohet i ett kapell och är man och hustru nu. Den här nyheten kommer ganska olämpligt, eftersom Ridge precis har försonats med Brooke och bestämt sig för att rädda deras äktenskap.

Dålig tajming

Den här veckan börjar Ridge minnas vad som hände mellan honom och Shauna i Las Vegas. ”Det var inte ens en weekend i Vegas”, förklarar Thorsten Kaye (Ridge) för tidningen Soap Opera Digest och tillägger att ”Det var inte ens en natt. Han kom dit och började dricka mitt på dan – eftersom man måste tänka på vätskebalansen i värmen. Sen helt plötsligt blev de lite berusade och innan kvällen utvecklades till något som kräver sin förklaring, blev han bortforslad av piloten till hans flygplan. Den meningen har jag aldrig använt i vardagsmun, men det var inte ens en natt för Ridge.” Trots sina suddiga minnen är Ridge fast besluten att det ska fungera för honom och Brooke. ”Trots det faktum att hans fru hånglade med Bill, tror jag att Ridge vill vara storsint och gå vidare”, säger skådisen. ”De försöker hitta tillbaka till varandra.” Men då anländer Shauna till Los Angeles och avslöjar att hon är den nya fru Forrester. ”Han var väl bara inte uppmärksam”, säger Kaye skämtsamt. ”Ridge kommer in till vardagsrummet och efter ett trevligt litet samtal med sin pappa och Quinn, hur trevligt nu det kan vara eftersom han har hånglat med henne med, så kommer Shauna in och säger ’Jo, förresten…’ Och det är kruxet, för man kan inte försvara något som man inte minns! Man säger ’Nej, det gjorde jag inte’ och sen börjar hon dra fram bilder och en signerad bröllopslicens.”

Hur ska Brooke reagera?

Sen upptäcker Ridge att hans ansökan för skilsmässa från Brooke har skickats in under mystiska omständigheter, så det verkar som att hans äktenskap med Shauna är giltigt. Nu måste Ridge informera Brooke. Han förbereder sig på vad han ska säga, men när han kommer hem väntar Brooke där med en romantisk överraskning. ”En av världens vackraste kvinnor i negligé väntar på en”, säger Kaye med en suck. ”Då uppstår dilemmat. Ska han vänta 20 minuter med att berätta? Det är som att gå med sin första dejt på bio och se Requiem for a Dream. Så fort filmen börjar inser man att det här inte kommer sluta som man ville.”

Hur ska Brooke reagera när hon får veta att hennes ”man” har en fru för mycket? Det visar sig i veckans Glamour, så hoppas att du är med oss på Playdays och tittar varje dag!

Lämna en kommentar